Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy olyan vállalkozás vezetőjeként élni, amely rugalmas munkaidőt, versenyképes fizetést és kiváló infrastrukturális lehetőséget biztosít nem csak neked, de a kollégáidnak is? Az ingatlanos szakma sokakban kelt érdeklődést, ingatlanirodát nyitni mégis kevesen mernek. Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál hiszünk abban, hogy együtt többre vagyunk képesek.

forrashome-office

Hálózatunk az országban egyedülálló módon ad támogatást a hozzánk kapcsolódó fiókirodáknak, hiszen meghagyjuk az önállóságodat, viszont nem hagyunk egyedül a hétköznapok gondjaival sem. Vadonatúj sorozatunkban hétről hétre foglalkozunk a munka érdekességeivel, és azzal is, hogyan teremthetsz a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként anyagi biztonságot és erkölcsi megbecsülést nemcsak magadnak, hanem a csapatodnak is. Tarts velünk!

A tapasztalataink azt mutatják, hogy ott érdemes irodát nyitni, ahol az ingatlanpiaci mozgás tetten érhető. Tökéletesen megfigyelhető, hogy vidéken ott élénkebb a piac, ahol nem okoz gondot az embereknek munkát találni, élhető körülményeket teremteni. Emellett azt is érdemes kiemelni, hogy az idegenforgalom is komolyan felélénkítheti az ingatlanpiacot. Nemcsak élni jó ezeken a területeken, hanem sokan befektetési céllal vásárolnak itt ingatlant. Ilyen térségnek számít például a Balaton régiója, a Dunakanyar vagy a gyógyfürdők környéke.

Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál úgy gondoljuk, hogy egy 10-15 ezres lélekszámú településnél már érdemes ingatlanirodát nyitni. Persze lehet kisebb városban is, viszont itt érdemes számolni azzal, hogy az értékesítésnél az agglomerációval is foglalkozni kell, hogy megérje üzemeltetni a céget.

Manapság sokan hiszik, hogy az online világ kiüti a nyeregből a személyes találkozások jelentőségét.

Mi ezt másképp gondoljuk.

Az értékesítés, a vevőszerzés során természetesen használjuk az internetes felületeket, de sok éves tapasztalatunk, hogy az ügyfeleink még mindig jobban szeretnek megérkezni egy ingatlanirodába, mint csak beszélni róla.

Természetesen itt nem a méret a lényeg. Az ügyfélorientált hozzáállásunk – amelyről a következő cikkünkben bővebben olvashatsz majd – azt is jelenti, hogy kis helyen is lehet olyan közeget kialakítani, amely szimpatikussá teszi hangulatában az irodánkat.

Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál azt valljuk, azért érdemes ingatlanirodát nyitnod, mert segíthetsz az embereknek megtalálni álmaik otthonát, és sokkal gyorsabb a befektetésed megtérülése, mint más vállalkozások esetében.

Sőt!

A CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként még ennél is könnyebb a kezdet. Nincs belépési díj, és szakembereink az első lépéstől kezdve segítik a munkádat. Kövesd sorozatunkat hétről hétre, amelyből megtudhatod miért is kivételes lehetőség a mi csapatunkba tartozni.

Keresd fejlesztési igazgatónkat bővebb információért.