Tűnj ki a tömegből!

Amióta a nagy áruházak és a plazák begyűrűztek hazánkba, egyre kevesebb kisvállalkozónak és üzletnek jut szeletke abból a bizonyos vásárlói tortából. Ez persze nem minden szempontból jó dolog, viszont tökéletesen leírja a mai ember elvárásait egy szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban. Legyen könnyen elérhető, egyszerűen megközelíthető, és keltse fel az érdeklődést!

tűnj ki a tömegből

Ha megkérdeznéd tőlünk, hogy szerintünk milyen a tökéletes ingatlaniroda, akkor a külsőségeket illetően az első gondolatunk az lenne, hogy jól látható! Sokan már tudatosan keresik fel az irodáinkat, de friss vezetőként Neked azokkal az eshetőségekkel is számolnod kell, hogy mi van, ha valaki csak épp arra jár, és kedvet kap. Megnézi a hirdetéseid, átgondolja a céljait, belép, kérdéseket tesz fel, és a megfelelő válaszaiddal akár már meg is győzheted őt arról, hogy nálatok vegye meg az új otthonát.

A láthatósághoz természetesen a design is hozzátartozik. A CasaNetWork Ingatlanhálózat jól felismerhető arculata rögtön odavonzza a tekintetet, és megnyerő külsőt biztosít minden épület cégérére, falára, de természetesen kialakíthatod a vállalkozásod saját designját Te magad is. Attól még, hogy a hálózatunk tagja vagy, nincs olyan kötelező arculati elem, amit be kellene tartanod. Az ingatlanirodád logóját, szlogenét, színvilágát teljesen a saját egyéniségedre, és a vállalkozásod stílusára szabhatod, de ha szükséged van rá, akkor szakembereink ebben is segítenek. Fontos tehát a kirakat, de nem mindegy, hogy irodánk hol helyezkedik el. Ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő helyet, fontos, hogy figyelembe vedd a környék adottságait. A parkolási lehetőség, buszmegállók, bankok közelsége mind-mind befolyásoló tényező lehet abban, hogy eljutnak-e hozzád az ügyfeleid.

A tökéletes CasaNetwork Ingatlanhálózatos iroda tehát központi helyen található, jól látható és barátságos.

Hogy valóban jól válassz, szakképzett kollégáink már az első perctől segítik a munkád, és nem hagynak egyedül a munkatársaid kiválasztásakor sem.

Következő cikkünkben ezzel foglalkozunk. Tarts velünk akkor is!

Keresd fejlesztési igazgatónkat bővebb információért.