Otthonból, eladható „terméket”!

casanetwork home staging

Az ingatlan eladásra történő felkészítése függetlenül az ingatlan elhelyezkedésétől, árától vagy kondícióitól annak érdekében, hogy az adott piacon elérhető legmagasabb áron a legrövidebb idő alatt kerüljön értékesítésre.

A Home Staging lényege, hogy kisebb átalakításokkal, és átrendezéssel a vevő számára vonzóbbá tesszük az ingatlant. Mi vagyunk a vevő szeme…. fontos tehát , hogy az ingatlan előző lakója személyiségétől függetlenné váljon, és mindenki számára elfogadható legyen, bárki megszeresse stílustól, ízléstől függetlenül, azaz bárki elképzelhesse leendő otthonát az adott ingatlanban. Kiemeljük az ingatlan adottságait, olyan kiegészítőket használva, melyek az előnyöket és különlegességeit mutatják leginkább.

after-1
before-1
Már 10.000 Ft ráfordítással jelentős előnyokkel indulhat a hasonló ingatlanokhoz képest!!!
after-2
before-2

Sebestyén Dóra ugyan még csupán két éve szakmabeli, s ebből fél éve végez tulajdonosi engedéllyel átalakításokat eladó ingatlanokban, ám mindezt nagy megtérüléssel, ami az eladások mértékét, arányát illeti. Könnyed stílusát ügyfélszolgálatosként edzette annak idején, s bár fiatalon álom volt a Hild, ennek hiányát most a győri és környéki ingatlanok bejárásával, szépítésével, "építésével", eladásával pótolja.

Sebestyén Dóra

Válassza ki az Önhöz legközelebb lévő kollégát!

Továbbra is alacsony kamatkörnyezet segíthet a lassuló gazdaságokon

Továbbra is alacsony kamatkörnyezet segíthet a lassuló gazdaságokon

Becslések szerint a magyar gazdasági növekedés 2020-ban is a legmagasabbak között marad Európában

Tovább 
Bemutatkozik CQC véleményező rendszer

Bemutatkozik CQC véleményező rendszer

A CasaNetWork tulajdonosai és menedzsmentje, tisztában vannak azzal, hogy vállalkozásunk igazi mozgatórugója, a felkészült, jól képzett, minőségi ügyfélkapcsolatokat ápoló munkatársi csapat. Ingatlanképviselőink szakmai és emberi értékei garantálják azt, hogy az ügyfelek kiemelkedő színvonalú, minőségű szolgáltatással találkozzanak, legyen szó ingatlan vásárlásról, vagy eladásról.

Tovább 
Letaszították hazánkat az áremelkedési dobogóról

Letaszították hazánkat az áremelkedési dobogóról

A tavalyi év harmadik negyedévében átlagosan 4,1 százalékkal drágultak a lakóingatlanok az Európai Unióban, 2018 harmadik negyedévéhez képest, az Eurostat legfrissebb lakásár-statisztikája szerint. Magyarország a korábbi időszakokban rendszerint dobogós volt az árak drágulásában, most viszont visszacsúszott a középmezőnybe, 7,8 százalékos emelkedéssel. Ezzel a lassulással nemzetközi viszonylatban átlagosnak tekinthető a hazai áremelkedés mértéke.


Tovább