Otthonból, eladható „terméket”!

casanetwork home staging

Az ingatlan eladásra történő felkészítése függetlenül az ingatlan elhelyezkedésétől, árától vagy kondícióitól annak érdekében, hogy az adott piacon elérhető legmagasabb áron a legrövidebb idő alatt kerüljön értékesítésre.

A Home Staging lényege, hogy kisebb átalakításokkal, és átrendezéssel a vevő számára vonzóbbá tesszük az ingatlant. Mi vagyunk a vevő szeme…. fontos tehát , hogy az ingatlan előző lakója személyiségétől függetlenné váljon, és mindenki számára elfogadható legyen, bárki megszeresse stílustól, ízléstől függetlenül, azaz bárki elképzelhesse leendő otthonát az adott ingatlanban. Kiemeljük az ingatlan adottságait, olyan kiegészítőket használva, melyek az előnyöket és különlegességeit mutatják leginkább.

after-1
before-1
Már 10.000 Ft ráfordítással jelentős előnyokkel indulhat a hasonló ingatlanokhoz képest!!!
after-2
before-2
Sörös Anikó

Sörös Anikó immár 5 éve tapossa az ingatlanszakmát, végzettségét tekintve belsőépítész, mondhatjuk, gyermekkora óta áhítattal figyeli az épületek bel- és külvilágát, ezenbeli jártasságát pedig most már a home staginggel kiegészítve Győrben gyakorolja. A lényeg a letisztult formavilág megteremtése - mondja. Számára mindez nem csupán munka, hanem életstílus, mellyel szabad idejében is szívesen foglalkozik.

Sebestyén Dóra ugyan még csupán két éve szakmabeli, s ebből fél éve végez tulajdonosi engedéllyel átalakításokat eladó ingatlanokban, ám mindezt nagy megtérüléssel, ami az eladások mértékét, arányát illeti. Könnyed stílusát ügyfélszolgálatosként edzette annak idején, s bár fiatalon álom volt a Hild, ennek hiányát most a győri és környéki ingatlanok bejárásával, szépítésével, "építésével", eladásával pótolja.

Sebestyén Dóra

Válassza ki az Önhöz legközelebb lévő kollégát!

Home staging

Home staging

Mindannyian pihentető környezetben szeretnénk megújulást találni a következő napi feladatainkhoz,
ezért az OTTHON - csupa nagy betűvel - megtalálása igenis fontos!

A lakás eladás és persze vétel tehát igencsak nagy lépés az életünkben, mind anyagi, mind lelki szempontból.

Éppen ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni saját érdekeinket, mindegy melyik oldalon állunk. Épp ezért nem árt szakemberek segítségét kérni. Főként ha gyorsan kell. Főként, ha nincs rá időnk még ezzel is foglalkozni. S nem utolsó sorban, ha igyekszünk tisztességes üzletet kötni, hogy ne csupán túladjunk rajta.

Tovább 
Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy olyan vállalkozás vezetőjeként élni, amely rugalmas munkaidőt, versenyképes fizetést és kiváló infrastrukturális lehetőséget biztosít nem csak neked, de a kollégáidnak is? Az ingatlanos szakma sokakban kelt érdeklődést, ingatlanirodát nyitni mégis kevesen mernek. Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál hiszünk abban, hogy együtt többre vagyunk képesek.

Tovább 
Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Biztosan Te is megfordultál már olyan üzletben, irodában, hivatalos helyen, ahol komor, rideg falak, barátságtalan alkalmazottak, és összességében szürke légkör fogadott. Ingatlaniroda nyitásakor természetesen fontos, hogy barátságos, pozitív kisugárzású helyet alkossunk, hiszen vállalkozóként ott töltöd majd a napod jelentős részét. Ne aggódj, a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként számtalan területen megkönnyítjük a kezdő lépéseid. Nem, nem csak a kanapét választjuk majd ki együtt!

Tovább