Pekár Péter

Pekár Péter

Ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Pekár Péter vagyok a tatai Forrás Home Ingatlaniroda értékesítő munkatársa.

Hosszú évekig dolgoztam külföldön, ahol azt láttam ,hogy kevés ember tartja fontosnak a saját otthon teremtését. Én ezt furcsának tartottam, hiszen családommal mindig saját ingatlanban éltünk, s ennek megteremtése számomra is elsődleges cél volt. Amikor elhatároztam, hogy ismét itthon szeretnék élni megteremtettem magam otthonát s célul tűztem ki, hogy segítsek másoknak is otthonuk megtalálásában. Igyekeztem egy olyan támogató hátteret keresni ahol jól együttműködő, mások igényeit maximálisan figyelembe vevő, együtt érző, tapasztalt, jó problémamegoldó képességű csapat tagja lehetek. Ezt a Forrás Home Ingatlaniroda csapatában találtam meg.

Egy éve igyekszem segíteni a hozzám fordulókat, abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant. Teszem ezt a legnagyobb odafigyeléssel, az ügyféligények pontos feltárásával, korrekt rugalmas ügyfél kiszolgálással.

Bízom benne, hogy Önnek is segíthetek, mert nincs inspirálóbb, mint egy elégedett, boldog ügyfél, aki bizalmába fogadva lehetővé tette, hogy segíthessem álmai ingatlanjának megtalálását!

Hívjon bizalommal, hogy együtt valósítsuk meg álmait!

 

Pekár Péter ingatlanjai