Szabó Katalin

Szabó Katalin

Ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Üdvözlöm!


Szabó Katalin vagyok a LIDO HOME KESZTHELY irodájának képviselője.


Családommal Budapestről költöztünk a Balaton-felvidékre. Korábbi munkám hosszú évekig értékesítési- és ügyfélkapcsolati munkatárs, támogató volt. A LIDO HOME képviseletében tapasztalataimat hasznosítva tudok együttműködni Önnel ingatlanja adás-vételében. Ingatlant eladni vagy vásárolni ingatlanos közreműködése nélkül is lehet, azonban úgy gondolom, hogy a piacon szükség van kellő gyakorlatra ahhoz, hogy ez minél rövidebb idő alatt és minél kedvezőbben sikerüljön.

Azért csatlakoztam a LIDO HOME KESZTHELY irodához, mert megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy - mint ingatlan-képviselő - a munkámat szakmailag felkészülten láthassam el.

Az Ön ingatlanjának adás-vételénél törekedni fogok arra, hogy tervei minél előbb megvalósulhassanak.


A LIDO HOME KESZTHELY irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: Sümeg és környéki-, Tapolca és környéki-, Keszthely és környéki-, Balaton-felvidéki lakások, családi házak, nyaralók, építési telkek, üzlethelyiségek, mezőgazdasági területek, ipari ingatlanok eladása és kiadása.


A LIDO HOME KESZTHELY irodája az ingatlan eladáson és bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, kedvezményes jogi tanácsadással is áll ügyfelei rendelkezésére.


LIDO HOME: „a balatoni ingatlanok specialistája!”

​​

Szabó Katalin ingatlanjai