Szabó Katalin

Szabó Katalin

Ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

 

Szabó Katalin vagyok a LIDO HOME Keszthely irodájának képviselője.

 

Családommal Budapestről költöztünk a Balaton-felvidékre. Korábbi munkám egy szoftverfejlesztő cég ügyfeleinek a támogatása volt. A LIDO HOME képviseletében is „támogatni” szeretném Önt céljai megvalósításában. Ingatlant eladni vagy vásárolni ingatlanos közreműködése nélkül is lehet, mégis úgy gondolom, hogy az ingatlanpiacon szükség van segítségre, hogy mindkét fél érdekeit képviselve a legoptimálisabb üzlet jöjjön létre. Saját tapasztalataim megmutatták, hogy akármennyire is körültekintően járunk el, szakszerű segítség nélkül csak a szerencsére támaszkodhatunk.

 

Azért csatlakoztam a LIDO HOME Keszthely irodához, mert személyes benyomásaim pozitívak és inspirálóak voltak. A LIDO HOME kiváló hátteret biztosít ahhoz, hogy mint ingatlan-képviselő a munkámat szakmailag felkészülten, és korrekten láthassam el.

Az Ön ingatlanjának adás-vételénél törekedni fogok arra, hogy tervei minél előbb megvalósulhassanak, hiszen megbízásával nem csak személyemet tiszteli meg, hanem a LIDO HOME által felépített teljes közvetítői hálózatot.

 

A LIDO HOME Keszthely irodája az ingatlan eladáson és bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, kedvezményes jogi tanácsadással is áll ügyfelei rendelkezésére.

 

LIDO HOME: „A balatoni ingatlanok specialistája!”