Eladó családi ház - Budaörs (Kertváros) ingatlan ID: 182001656

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
85 m2
alapterület
138 m2
telek
4
szoba
62 500 000 Ft


Ingatlan leírása

Boltíves pincével rendelkező családi ház Budaörsön

Eladásra kínálunk Budaörsön a Kálvári-dombnál a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában két boltíves pincével rendelkező nettó 85 m2-es családi házat. Az ingatlan Budaörs 3. sz. központi városrészén helyezkedik el kertvárosi övezetben.

Az ingatlan különlegessége a nappaliból nyíló boltíves pincéje, amelyet a tulajdonosok amerikai konyhás nappaliként álmodtak meg.

Ez a városrész Budaörs súlypontja, a város legintenzívebben beépített területe. A városrész a nagyarányú lakófunkció mellett egyben Budaörs központi funkciót tölti be: a közintézmények, irodák, sportlétesítmények döntő többsége itt található. A városrész zöldfelületi szempontból jól ellátott, az intenzív beépítések közé számos példaértékűen kialakított és gondozott közpark ékelődik, melyek egymással szinergiában, élhető és vonzó települési szövetet alkotnak. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő.

Tudnivalók a telekről:

Az épület 135 m2-es telken helyezkedik el. A telek benapozott, körülbelül 8 méter széles 17 méter hosszú téglatest alakú. A környéken megfigyelhető, hogy a lakóingatlanok utcafrontos kialakításúak, kis kerttel. A telken egy épület található. Az ingatlan összközműves.

Tudnivalók a házról:

Az épület szabadon álló, emelt földszintes, alatta a hátsó utcáig húzódó pince. Az épület alapja 55 m2. A tetőtér hasznos (ahol a belmagasság legalább 1,9 m) alapterülete 45 m2. Az épülethez egy 4 m2-es déli erkély tartozik.

A tulajdonosok elkezdték felújítani az 1987-ben épült épületet. A földszinten egy tágas amerikai konyhás nappalit alakítottak ki és egy kisebb fürdőszobát. A bejáratnál egy előszobából juthatunk fel az emeletre, ahol három szoba helyezkedik el. Az egyik hálószobából a hátsó kertre nyílik a kijárat, a másik hálószoba déli tájolású erkéllyel rendelkezik. Az emeleten egy nagyobb felújítandó fürdőszoba található.

A fűtés központi fűtés radiátorokkal, a hűtést légkondicionáló biztosítja.

Tömegközlekedése kiváló:

Az ingatlan nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérheti a város bármely pontját és Budapestet. A Szabadság úton lévő buszmegálló mindössze pár perc sétára található ( 40, 40B, 40E, 88, 88A, 140, 140A, 188, 240, 287 BKK buszok)

Az ingatlant körülölelő utcahálózat 40-es sebességkorlátozással, minimális forgalommal bíró, szilárd burkolattal ellátott aszfaltos utcahálózat, amelyeket csak az ott lakók használnak. A gyalogosoknak járda lett kiépítve a túloldalon.

További információért keressen bizalommal!

Family house with vaulted cellar in Budaörs

We offer for sale a 100 m2 family house with a vaulted cellar in Budaörs near the Kálvária hill, offered by the House Hunters. The property is located in the central part of the city in the garden city area. The special feature of the property is its vaulted cellar opening from the living room.
The building with a floor area of 100 m2 is located on a plot of 135 m2. The plot is sunlit, approximately 8 meters wide and 17 meters long in the shape of a rectangle. In the neighborhood, it can be observed that the residential properties are street-facing, with a small garden. There is a building on the plot. The property is communal. The building has a free-standing, raised ground floor, with a basement extending to the back street below. The base of the building is 55 m2, the useful attic (where the interior height is at least 1.9 m) has a floor area of 45 m2. The building has a 4 m2 south-facing balcony.
The owners started renovating the building, which was built in 1987. On the ground floor, a spacious living room with an American kitchen and a small bathroom were created. At the entrance, you can go upstairs from a hall, where there are three rooms. One room has an exit to the back garden, the other bedroom has a south-facing balcony. Upstairs there is a larger bathroom to be renovated.
The heating is central heating with radiators. Cooling is provided by the cellar.
Public transport is excellent. Please contact me any question!
Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

internetinternet optikai kábel
fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásingyenes parkoló utcán
tájolásdéli tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Mód Tímea
Mód Tímea
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor