Eladó családi ház - Budapest III. kerület (Táborhegy) ingatlan ID: 182001430

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
219 m2
alapterület
800 m2
telek
6
szoba
169 990 000 Ft


Ingatlan leírása

Panorámás kertes ház eladó az Erdőalja úton.

Olyan házikóra vágyik, ahol elvonulhat a hétköznapi zajok elől? Ahol körül öleli a természet, csicseregnek a madarak és még a hegy panorámájában is gyönyörködhet? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!

 A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál a III. kerületben az Erdőalja úton, egy 1592 nm-es telken elhelyezkedő, 3 szintes, bruttó 219nm-es ikerház felet, melyhez saját lekerített kb 800nm-es kertrész tartozik.

Az ingatlan egyik jellegzetessége, hogy a bejárati kaputól kb 85 méterre helyezkedik el, távol az autó úttól, egy igazi zajmentes környezetben. A ház 1980-ban épült, az akkori legjobb minőségű alapanyagokból. A tulajdonosok folyamatosan karban tartották, korszerűsítették, csinosítják. Akár több generáció együtt élésére is alkalmas lehet.

Az alagsori szinten található 2 hatalmas szoba, egy tároló, egy kamra és egy fedett terasz. A bejárati szinten egy hatalmas előszoba, egy nappali étkezővel, fürdőszoba + wc, hatalmas konyha és egy erkély kapott helyet. A legfelső szinten 3 hálószoba, egy fürdőszoba + wc és egy erkély található. A ház egy saját tulajdonú magán úton közelíthető meg, ahol több autóval is kényelmesen lehet parkolni. Az ingatlanhoz tartozik egy saját fedett garázs is. 

A szomszédban egy nagyon kedves, barátságos család lakik, akik izgatottan várják, hogy ki lesz az új szomszédjuk. 

A közlekedés jó. A bejárati kaputól néhány méterre áll meg a 137 busz, ami levisz a Flórián térre. A közelben található iskola, óvoda, ABC. A hegy lábánál számos bevásárlási lehetőség van, Spar, Aldi, Lidl. 

Az ingatlant ajánlom gyermekes családoknak, összeköltöző családoknak, illetve befektetésnek is kitűnő választás lehet. Kiadható albérlőknek vagy akár vállalkozásra is alkalmas lehet.

A ház tehermentes. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban. 

Websétánkat megtekintheti az alábbi linkeken:

 https://kuula.co/share/collection/7vy8N?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&gyro=0&initload=0&autopalt=1&thumbs=-1&keys=0

https://bit.ly/3TbXOFC

Jöjjön el és nézze meg, le ne maradjon róla!


House with panoramic garden for sale on Erdőalja út.

Are you looking for a cottage where you can escape from everyday noises? Where you are surrounded by nature, birds are chirping and you can even enjoy the panorama of the mountain? Then look no further! FOUND!

The Hunters Real Estate offers for sale III. district, on Erdőalja út, on a 1,592 sqm plot, a 3-storey semi-detached house with a gross area of ​​219 sqm, which includes its own fenced garden area of ​​approx. 800 sqm.

One of the characteristics of the property is that it is located about 85 meters from the entrance gate, far from the road, in a truly noise-free environment. The house was built in 1980, using the best quality materials of the time. The owners have constantly maintained, modernized and beautified it. It can even be suitable for several generations to live together.

On the basement level there are 2 huge rooms, a storage room, a pantry and a covered terrace. On the entrance level, there is a huge entrance hall, a living room with a dining room, a bathroom + toilet, a huge kitchen and a balcony. On the top floor there are 3 bedrooms, a bathroom + toilet and a balcony. The house can be approached via a privately owned road, where you can comfortably park several cars. The property also has its own covered garage.

A very nice, friendly family lives next door, who are excitedly waiting to see who their new neighbor will be.

Transportation is good. The 137 bus stops a few meters from the entrance gate and takes you to Flórián Square. There is a school, kindergarten, ABC nearby. At the foot of the mountain there are many shopping opportunities, Spar, Aldi, Lidl.

I recommend the property to families with children, families moving together, and it can also be an excellent choice for investment. It can be rented out to sub-tenants or even suitable for a business.

The house is unencumbered. It can be viewed by appointment.

You can view our web tour at the following links:

https://kuula.co/share/collection/7vy8N?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&gyro=0&initload=0&autopalt=1&thumbs=-1&keys=0

https://bit.ly/3TbXOFC

Come and see it, don't miss it!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna a telekhatáron

Felszereltség

fűtésgázkazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotátlagos külső
kilátáspanorámás
parkolásparkolás garázsban
rezsiköltség60 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése