Eladó családi ház - Budapest XXI. kerület ingatlan ID: 182001634

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
142 m2
alapterület
540 m2
telek
5
szoba
64 990 000 Ft


Ingatlan leírása

Kétgenerációs családi ház eladó Csepelen

Összeköltöző családok, vállalkozók figyelem!

Olyan lehetőségekkel teli kertes házat keres, ahol együtt élhet a család, de mégis külön lakrésze lenne mindenkinek? Talán olyan vállalkozásba kezdene, amit otthon is végezhet? Akkor ne keressen tovább, megtalálta!

A The Hunters ingatlaniroda megvételre kínál Budapest XXI. kerületében egy REZSIVÉDETT, több generációs családi házat. Az ingatlan a Csepel Pláza közelében, a Mansfeld Péter utcában található. Az 540nm-es telken 2 lakóház és egy melléképület kapott helyet. A nagy ház alsó szintje 92nm, ahol nappali, konyha + étkező, hálószoba, fürdőszoba, hall, előszoba, télikert és egy wc elosztású. A tetőtérben beépítésre került 2 hálószoba, és egy tároló, melyből még egy hálószoba kialakítható. Ezek a helyiségek nincsenek beleszámolva az össz négyzetméterbe! Az ingatlan folyamatosan karban tartott. 2021-ben részleges felújításon esett át. Komplett fürdőszoba és wc felújítás, előszoba és télikert festés, burkolatcsere és mázolás történt. 


A kert hátsó felében található egy külön álló 30nm-es garzon lakás. Itt szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel kapott helyet. Ez a lakrész 2 személy részére tökéletes lakosztály lehet, de akár vállalkozásra is alkalmas. Albérlőknek is kiadható, amely havi fix bevételt hozhat a családnak. A kis ház mellett egy külön tároló van, ami jelenleg asztalos műhelyként funkcionál. A kertben kisebb játszótér, kerti sütögető, veteményes kert teszi hangulatossá a család életét. A reggeli kávézás a teraszon, az esti borozgatás, sütögetés igazi családias környezetet adhat új lakóinak. 


Az ingatlan alkalmas lehet különböző vállalkozásnak is. A közelben található iskola, és a kórház közelsége miatt, akár vegyesbolt, cukrászda, kifőzde, zöldséges, szépségszalon kialakítása jól jövedelmező befektetés lehetne.


Sétatávolságra található iskola, óvoda, vegyesbolt, Posta, Csepel Pláza. 


Közlekedés jó. Megközelíthető busszal és Hévvel is, amely 12 perc alatt ér be a Boráros térre.


Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető.


Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal!



Two-generation family house for sale in Csepel

Attention families and entrepreneurs moving together!

Are you looking for a garden house full of possibilities, where the family can live together, but still have a separate living area for everyone? Maybe start a business that you can do at home? Then look no further, you've found it!

The Hunters real estate office offers Budapest XXI. a multi-generational family house in the district. The property is located near Csepel Pláza, on Mansfeld Péter Street. The 540-square-meter plot includes 2 residential buildings and an outbuilding. The lower floor of the large house is 92 square meters, with a living room, kitchen + dining room, bedroom, bathroom, hall, hall, conservatory and a toilet. 2 bedrooms and a storage room have been built into the attic, which can be converted into another bedroom.These rooms are not included in the total square meters! The property is continuously maintained. It underwent a partial renovation in 2021. Complete renovation of bathroom and toilet, painting of hall and conservatory, replacement of covering and glazing.

In the back half of the garden there is a separate 30 sqm studio apartment. There is a room, a kitchen, a bathroom with a toilet. This apartment can be a perfect suite for 2 people, but it is also suitable for a business. It can also be rented out to sub-tenants, which can bring a fixed monthly income to the family. Next to the small house, there is a separate storage room, which currently functions as a carpentry workshop. In the garden, there is a small playground, a garden grill, and a vegetable garden that makes life cozy for the family. Having coffee in the morning on the terrace, drinking wine and baking in the evening can give your new residents a real family environment.

The property can also be suitable for various businesses. Due to the proximity of the school and the hospital, the establishment of a convenience store, pastry shop, restaurant, greengrocer, or beauty salon could be a profitable investment.

A school, kindergarten, general store, post office, and Csepel Plaza are within walking distance.

Transportation is good. It can be reached by bus and Hév, which reaches Boráros Square in 12 minutes.

The property can be viewed at a pre-arranged time.

Feel free to ask for more information!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapothőszigetelt
kilátáskertre néző
parkolásingyenes parkoló utcán
rezsiköltség45 000 Ft
tájoláskelet-nyugati tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése