Eladó házrész - Budapest III. kerület (Rómaifürdő) ingatlan ID: 182001767

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
173 m2
alapterület
151 m2
telek
4
szoba
Földszint
229 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Impozáns villa lakás keresi új tulajdonosát a Rómaifürdőn.

Szeretne egy igazán különleges villa lakásban lakni, melynek egyik különlegessége, hogy belső 3 szintes és párja nincs a piacon? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és a reggeli kávéját a saját teraszán elfogyasztani?

Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!

A The Hunters ingatlaniroda megvételre kínál a méltán híres Rómaifürdő legszebb, platánokkal díszitett utcájában, egy igazán különleges ingatlant. Az összesen 172nm lakóterű, belső 3 szintes impozáns lakás, egy gyönyörű villaház külön álló lakrésze, melyhez 151nm-es saját kert is tartozik. Az alsó szinten található egy hatalmas konyha, mellékhelységekkel és egy nappali, melyhez egy saját intim terasz is tartozik. Az emeleti szinten 2 hálószoba, egy gardrób, és egy fürdőszoba+wc kapott helyet. A tetőtérben kialakítottak egy hatalmas hálószobát gardróbbal, és hozzá egy fürdőszobát wc-vel. A 3 szintet egy igazán különleges, ámulatba ejtő, saját lépcsőház köti össze, hatalmas ablakokkal, csigalépcsővel, kovácsoltvas korláttal, amely igazi nagypolgári hangulatot tükröz.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott. Az elmúlt években cserélve lettek a vezetékek, korszerűsítették a fűtésrendszert és új tetőt kapott. Új nyílászárók és elektromos redőnyök kerültek beszerelésre. A fürdőszobák és a konyha pár évvel ezelőtt komplett felújításon esett át. 

A villa 7 lakásból áll. A szomszédok kedvesek, segítőkészek és barátságosak. Mindenkinek saját, elszeparált lakrésze és külön bejárata van. 

A környéken szinte minden sétatávolságra van. Iskola, óvoda, Spar, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, játszótér, Duna part, strand, éttermek stb.

Megközelíthető hévvel és busszal is.

Az alábbi linken tekintse meg websétánkat: 

https://bit.ly/elado-villalakas-budapest-romaipart

 https://kuula.co/share/collection/7Jyty?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1

Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal!

An impressive villa apartment with a garden is looking for a new owner in Rómaifürdő.

Would you like to live in a truly special villa apartment, one of the special features of which is that it has 3 internal floors and is unmatched on the market? Would you like to wake up to the chirping of birds and enjoy your morning coffee on your own terrace?

Then look no further! FOUND!

The Hunters real estate office offers for sale a truly special property in the most beautiful street of the well-known Rómaifürdő, decorated with plane trees. The impressive 3-storey apartment with a total of 172 square meters of living space is a separate part of a beautiful villa, which also has its own garden of 151 square meters. On the lower level there is a huge kitchen with toilets and a living room with its own intimate terrace. On the first floor, there are 2 bedrooms, a wardrobe and a bathroom + toilet. In the attic, they created a huge bedroom with a wardrobe, and a bathroom with a toilet. The 3 levels are connected by a truly special, awe-inspiring private staircase, with huge windows, a spiral staircase, and a wrought iron railing, which reflects a true bourgeois atmosphere.

The property has been continuously maintained. In recent years, the wiring was replaced, the heating system was modernized and a new roof was added. New windows and electric shutters were installed. The bathrooms and the kitchen were completely renovated a few years ago.

The villa consists of 7 apartments. The neighbors are nice, helpful and friendly. Everyone has their own separate apartment and separate entrance.

Almost everything in the area is within walking distance. School, kindergarten, Spar, pharmacy, doctor's office, bakery, playground, Danube bank, beach, restaurants, etc.

It can be reached by train and bus.

Check out our web tour at the link below:

https://bit.ly/elado-villalakas-budapest-romaipart

Feel free to ask for more information!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésgázkazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújított
külső állapotjó külső
kilátáskertre néző
parkolásingyenes parkoló utcán

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése