Eladó ikerház - Budapest II. kerület ingatlan ID: 182001615

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
220 m2
alapterület
179 m2
telek
5
szoba
299 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Exkluzív életmód, lenyűgőző környezetben!

Kényelem, minőség, elegancia, modern technológia! Ezeket keresi legújabb otthonában? Ne böngésszen tovább, megtalálta!

A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest II.kerületének legexkluzívabb részén, közvetlen a Pilisi parkerdő mellett egy ultramodern házat. Ez a különleges ingatlan egyesíti az eleganciát, a modern technológiát a természet szépségével. 
Az erdő mellett található 2 lakásos ingatlan a Le Grandi interior Design tervei alapján készült, melyek a high-end lakberendezési elektronikai eszközök mellett a luxus kategóriájú burkolatok, világítás, bútorok  és egyéb minőségi design elemek is a legújabb trendeket jelenítik meg. Az ingatlanba a legmodernebb smart-home rendszer és az ezzel kommunikáló maximális energiahatékonysággal rendelkező költséghatékony hőszivattyús hibrid fűtő-hűtő mennyezeti és fali integrált keringtető rendszer került beépítésre, valamint a teljes épület tisztított vízzel van ellátva, így az vízkőmentesített és tisztított ivóvízzel is rendelkezik!

Netto 220m2-es alapterületen 2 önálló lakóegység került kialakításra, melyek külön bejáratúak.
Az ingatlant gyakorlatilag újjáépítették, a teljes építkezési folyamatot profi filmes stáb végigkísérte, így az bármikor visszatekinthető. 

A nagyobb lakóegység 2 szint+ beépített tetőtérrel rendelkezik. Az előszoba, konyha, étkező és nappali, zuhanyzós fürdőszoba+wc Tau ceramic spanyol, márvány hatású burkolatot kapott krém, fekete kerettel.
Egyedi tervezésű beépített előszoba bútor, szürke és arany 3D falburkolattal készített süllyesztett fali ülőfülke fogad minket az ingatlanba belépve.
A Nobilia német, méretre gyártott matt fekete konyhabútor és konyha sziget meghozza a mindenki kedvét a főzéshez, plusz fűszer hozzá, hogy a plafonig érő tolóajtóknak köszönhetően főzés közben is gyönyörködhetünk a természetben. Samsung gépekkel teljesen felszerelt, Blanco gránit matt fekete mosogató, csap - külön ivóvíz csappal emeli a lakás színvonalát.
A nappaliba Roberto Cavalli tapéta, 3D fekete bőrpaneles falburkolat, méretre készített extra vastag bársony függönyök kerültek fekete és arany színben. A panoráma természetesen a nappaliból is igazán extra. 
Az emeleten 2 hálószoba van, melyből a nagyobbik szobában a mennyezet pontvilágítással rendelkezik "csillagos égbolt" hatással. Az emeleti fürdőszoba mesebeli, ahol a jacuzzis szögletes kád és az épített zuhany füst fekete üveggel egyaránt megtalálható. Egy gardróbszoba is kapott helyet, mely minden nő lételeme. A tetőtér beépített így tökéletesen ideális extra tárolási lehetőségre. 

A kisebb lakóegység amerikai konyhás nappalis + 1 hálószobás ingatlan körbe terasszal, panorámával. Az igényesség visszaköszön ebben az ingatlanban is. Legnagyobb különlegessége a fürdőszoba, amit üvegajtó választ el a szobától, világító ledfal, jacuzzis fürdőkád és wellis infra szauna emeli a kikapcsolódást a fáradt napok után. 

További extrái között megemlíteném:
- 3. szinten "kazánház" ahol egy mini konyha, fürdőszoba tökéletes lehet akár irodának, vendégek elszállásolására.
- NGBS SMART HOME rendszer
- Napelem előkészítés, kiállás
- Zsaluzia automata rendszerrel
- Livolo érintős üveglap villanykapcsolók, konnektorok az egész házban
- Kiépített riasztó és kamera rendszer
- Jacuzzi előkészítés
- Elektromos autótöltő előkészítés

Ez az ingatlan egy igazi építészeti remekmű, kérem jöjjön el és győződjön meg róla személyesen! Tartson velem egy élmény ingatlan bemutatásra!

Az ingatlanról készült virtuális sétát az alábbi linken tekintheti meg:

https://kuula.co/share/collection/7FkfX?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&zoom=1&gyro=0&initload=0&autopalt=1&thumbs=-1&keys=0

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésgeotermikus hűtés-fűtés
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímaközponti klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotLuxus
kilátáspanorámás
parkolásingyenes parkoló utcán
külső állapotújszerű külső

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Rabi-Tóth Réka

Rabi-Tóth Réka

e-mail cím..
+36205706022
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Rabi-Tóth Réka
Rabi-Tóth Réka
Tulajdonos, Ügyvezető
Üzenet küldése