Eladó téglalakás - Budapest III. kerület ingatlan ID: 182001579

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
122 m2
alapterület
4
szoba
3. emelet
169 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó egy ÖRÖKPANORÁMÁS hatalmas terasszal rendelkező új építsű lakás Csillaghegyen

Szeretne egész nyáron a teraszán NAPOZNI és SÜTÖGETNI? Fontos Önnek a FÉNYÁR az otthonában? Igényli a 2 külön hálószobát és 2 külön fürdőszobát?

NE keressen tovább!

Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 3 szobás új építésű, hatalmas PANORÁMA teraszos ingatlanát a Forest Hill Lakóparkban.

A lakópark és ezen belül ez a liftes épület a tavalyi év második felében készült el és érte el a végleges formáját. A harmadik emeleti és egyben zárószinti lakás alapterülete 91 m2, amihez hozzájön a 84 m2-es terasz, ami 3 oldalról veszi körbe az ingatlant. Ezáltal, hogy 3 oldalról öleli körbe, a nap minden szakában tudunk olyan oldalt találni ami árnyékban van, vagy igény szerint olyat, ahova odasüt a nap. A terasznak, a rengeteg ablaknak és a DÉLI tájolásnak köszönhetően egész nap nagyon VILÁGOS és hangulatos a lakás.

Az ingatlanon belül találunk 2 külön hálószobát és két külön fürdőszobát is, ami a családosok esetében nagy előny lehet. Az egyik fürdő zuhanyzós, a másik KÁDAS. Ezen felül van még egy extra wc is KÜLÖN helyiségben, aminek köszönhetően ebből is kettőt találunk összesen. A fűtés az házközponti egyedi méréssel radiátorokon keresztül. A lakásban 3 db hűtő-fűtő KLÍMA került elhelyezésre, 2 a két hálószobában és egy nagy teljesítményű az amerikai konyhás nappaliban.

A lakásban frissen lett KIBŐVÍTVE az elektromos hálózat 3X25 amperre, ezáltal soha nem jelenthet problémát a különböző elektronikai kellékek együttes használata. Minden nyitható nyílászáróra SZÚNYOGHÁLÓ lett felhelyezve. Az ár az összes beépített bútort és a konyhát is tartalmazza. Ezen felül a mozgatható bútorok megegyezés tárgyát képzik. Az ingatlanhoz OPCIONÁLISAN megvásárolható 2 db GARÁZSBEÁLLÓ és 1 TÁROLÓ helyiség is. A szomszédban található a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda és a méltán híres Római-part is 5 percre van autóval. Összességében egy nagyon HANGULATOS és remek környezettel rendelkező új ingatlanról van szó, amit akár családosoknak, vagy pároknak is nagy örömmel ajánlok. 

További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.

A newly built apartment with an ETERNAL PANORAMIC terrace in Csillaghegy is for sale

Would you like to SUN and BAKE on your terrace all summer long? Is FÉNYÁR important to you in your home? Do you require 2 separate bedrooms and 2 separate bathrooms?


DON'T look any further!


House Hunters Real Estate offers for sale this latest 3-room newly built property with a huge PANORAMIC terrace in the Forest Hill Residential Park.


The residential park, and within it this building with an elevator, was completed in the second half of last year and reached its final form. The floor area of the apartment on the third floor and also on the ground floor is 91 m2, to which is added the terrace of 84 m2, which surrounds the property on 3 sides. By surrounding it from 3 sides, at any time of the day we can find a side that is in the shade or, as needed, one where the sun shines. Thanks to the terrace, the many windows and the SOUTHERN orientation, the apartment is very LIGHT and cozy all day long.


Inside the property, we can find 2 separate bedrooms and two separate bathrooms, which can be a great advantage for families. One bathroom has a shower, the other has a bathtub. In addition, there is also an extra toilet in a SEPARATE room, thanks to which we have two of these in total. The heating is based on the house-centered individual measurement through radiators. There are 3 cooling-heating air conditioners in the apartment, 2 in the two bedrooms and a powerful one in the living room with American kitchen.


The electrical network in the apartment has recently been EXPANDED to 3X25 amperes, so the joint use of various electronic accessories should never be a problem. A MOSQUITO NET has been placed on every opening window. The price includes all built-in furniture and the kitchen. In addition, movable furniture is subject to agreement. 2 GARAGE PARKING and 1 STORAGE room can be OPTIONALLY purchased for the property. The Csillaghegyi Beach Spa and Swimming Pool is located next door, and the well-known Római beach is also 5 minutes away by car. Overall, it is a new property with a very COZY and great environment, which I would gladly recommend to families or couples.


Feel free to ask for more questions or to view.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésházközponti egyedi méréssel
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésakadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotkiváló
külső állapotkiváló külső
kilátáspanorámás
parkolásteremgarázs
tájolásdéli tájolás
közösköltség30 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bálányi Gábor

Bálányi Gábor

e-mail cím..
+36709404415
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Bálányi Gábor
Bálányi Gábor
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor