Eladó téglalakás - Budapest III. kerület (Csillaghegy) ingatlan ID: 182001663

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
110 m2
alapterület
4
szoba
96 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Társasházi lakás eladó Csillaghegyen!

Szeretne zöldövezetben lakni? Szeretne egy hangulatos kertes házban lakni, ahol kényelmesen elfogyaszthatja a reggeli kávéját a saját erkélyén? Fontos a jó közlekedés? 

Akkor ne keressen tovább, MEGTALÁLTA!

A House Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest III. kerület Csillaghegy részén az Attila utcában egy 110nm-es, I. emeleti társasházi lakást, amely egy 883nm-es saroktelken található. Az ingatlan 2001-ben egy nagyobb átalakítás után, 6 lakásos társasházzá alakult át.

A lakás rendkívül jó elosztású. Kitűnő választás lehet nagyobb családok részére is. A hatalmas étkezős konyhához egy nappali csatlakozik. Innen nyílik a 3 hálószoba, a fürdőszoba, külön wc, és a kamra. A nappalihoz illetve a 2 hálószobához saját erkély is tartozik. A nagy tereknek köszönhetően további szobák leválasztására is van lehetőség. Itt csak a képzelet szab határokat! A konyha egyedi tervezésű, színváltós konyhabútort kapott. 2 évvel ezelőtt 3 cellás, kiváló hang és hőszigetelő ablakok kerültek beépítésre, melynek köszönhetően rendkívül kedvező a fűtésszámla.

Az infrastruktúra kiváló. A közelben találhat iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, Csillag center, Lidl, Aldi, Tesco, cukrászda, étterem, egészségház és a Csillaghegyi Strandfürdő. 

Egy kellemes, 15 perces sétával megközelíthető a Dunapart, a méltán híres Római part. Rengeteg sportolási lehetőség, a Dunacorso, játszóterek, éttermek, bárok várják a kikapcsolódni, pihenni, sétálni vágyó látogatókat.

A közlekedés kiváló. Megközelíthető busszal és HÉV-vel, melynek megállója kb 600méterre található. 

A társasház alapító okirattal és megosztási szerződéssel rendelkezik. Az ingatlan per és tehermentes, rugalmasan megtekinthető.

Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.


Condominium apartment for sale in Csillaghegy!

Would you like to live in a green area? Would you like to live in a cozy house with a garden, where you can comfortably enjoy your morning coffee on your own balcony? Is good transport important?

Then look no further, YOU FOUND IT!

House Hunters Real Estate offers for sale Budapest III. in the Csillaghegy part of the district, in Attila Street, a 110 sqm apartment on the 1st floor, which is located on an 883 sqm corner lot. The property was transformed into a 6-apartment apartment building in 2001 after a major renovation.

The apartment is extremely well laid out. It can also be an excellent choice for larger families. A living room is connected to the huge dining room kitchen. From here you can access the 3 bedrooms, the bathroom, a separate toilet, and the pantry. The living room and the 2 bedrooms also have their own balcony. Thanks to the large spaces, it is also possible to separate additional rooms. The only limit here is your imagination! The kitchen is equipped with custom-designed, color-changing kitchen furniture. 2 years ago, 3-cell, excellent sound and heat insulating windows were installed, thanks to which the heating bill is extremely favorable.

The infrastructure is excellent. Nearby you can find a school, kindergarten, pharmacy, post office, Csillag center, Lidl, Aldi, Tesco, pastry shop, restaurant, health center and the Csillaghey Beach Bath.

A pleasant 15-minute walk takes you to the Danube bank, the well-known Roman bank. Plenty of sports opportunities, the Dunacorso, playgrounds, restaurants, and bars await visitors who want to relax, rest, and go for a walk.

Transportation is excellent. It can be reached by bus and HÉV, the stop of which is about 600 meters away.

The apartment building has a founding deed and a sharing agreement. The property is free of charge and can be viewed flexibly.

Feel free to ask for more information.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotjó külső
kilátáskertre néző
parkolásingyenes parkoló utcán
tájolásészakkeleti tájolás
közösköltség10 107 Ft
rezsiköltség20 000 Ft

Helyiségek

Konyha + étkező
21.6 m2
Szoba
16.6 m2
Szoba
16.7 m2
Nappali
21.2 m2
Szoba
20.4 m2
Fürdőszoba
6.7 m2
WC
1.5 m2
Kamra, Éléskamra, Spájz
1.8 m2
Előszoba
3 m2
Erkély
4.9 m2
Erkély
2.1 m2
Erkély
4.9 m2


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor