Eladó téglalakás - Budapest IX. kerület (Középső Ferencváros) ingatlan ID: 182000946

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
68 m2
alapterület
2
szoba
2. emelet
120 000 €


Ingatlan leírása

Azonnal birtokba vehető tégla lakás eladó!

 

Első lakását keresi? Szeretne egy rendkívül jó elosztású otthonban élni? Fontos a jó közlekedés? Befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!!

A The Hunters ingatlaniroda, megvételre kínál a Könyves Kálmán körút szomszédságában egy 68 nm-es, 2 szobás, II. emeleti tégla lakást. Ez az ingatlan, a IX. kerületben, a Szerkocsi utcában található. A háznak saját, lezárt kertje és parkolója van, melyet a szemben lévő házzal közösen használnak. A rendkívül világos, KLÍMÁVAL felszerelt lakás keresi új tulajdonosát. Mindkét szoba illetve a konyha is külön klímát kapott. A fűtésről radiátorok gondoskodnak. A konyha tágas, melyhez külön kamra tartozik, és még étkezősaroknak is jutott hely. A lakáshoz saját, zárt pince tartozik. A ház lakóközösség jó, jelenleg a külső hőszigetelés kivitelezését tervezik. A közelben van iskola, óvoda, ABC, gyógyszertár, orvosi rendelő. A közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt tökéletes. Az ingatlan befektetésre is kitűnő választás lehet, azonnal kiadható. A közelben található a Dél-pesti Centrumkórház, a Népliget Autóbusz-pályaudvar illetve a BMSZC Puskás Tivadar Távközlési Technikum. A lakás tehermentes, jelenleg nem lakik benne senki. Azonnal birtokba vehető! Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

Immediate brick apartment for sale!

Are you looking for your first apartment? Do you want to live in an extremely well-distributed home? Is good transport important? Would you buy for investment? Then look no further! FOUND !!

The Hunters Ingatlaniroda offers for sale in the neighborhood of Könyves Kálmán körút a 68 sqm, 2-room, II. upstairs brick apartment. This property, IX. district, Szerkocsi Street. The house has its own enclosed garden and car park, which is shared with the house opposite. The extremely bright apartment with AIR CONDITIONING is looking for a new owner. Both rooms and the kitchen have separate air conditioners. Heating is provided by radiators. The kitchen is spacious with a separate pantry and even has a dining area. The apartment has its own closed cellar. The housing community is good, currently the external insulation is planned. Nearby there is a school, kindergarten, ABC, pharmacy, doctor's office. Transportation is perfect by both car and public transport. Real estate can also be an excellent choice for investment, it can be rented out immediately. The South Pest Central Hospital, the Népliget Bus Station and the BMSZC Puskás Tivadar Telecommunication Technical School are nearby. The apartment is unencumbered, no one currently lives in it. Available immediately! Feel free to contact us for more information.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotátlagos külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásparkolás udvarban
energetikai tanúsítványFF
közösköltség25 000 Ft
rezsiköltség40 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése