Eladó téglalakás - Budapest V. kerület ingatlan ID: 182001443

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
84 m2
alapterület
3
szoba
2. emelet
450 000 €


Ingatlan leírása

Eladó 3 szobás, erkélyes, minőségileg felújított belvárosi lakás

Szeretne a belváros egyik legpatinásabb részén élni? Fontos Önnek a 2 különálló hálószoba? Nem szeretne a felújítással bajlódni?

Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 84m-es, frissen és igényesen felújított, 3 szobás erkélyes gyöngyszemét.

Az ingatlan a Nyáry Pál utcában található a Váci utca közvetlen szomszédságában. Kiváló lehetőség mindazoknak, akik a belváros SZERELMESEI. Az utcában jelenleg is zajlanak a felújítási munkálatok, aminek következtében a PARKOSÍTÁS mellett egyéb hangulatos elemekkel dobják fel a környék hangulatát. A ház REMEK állapotnak örvend kívül és belül is. A liftet most KORSZERŰSÍTETTÉK és helyeztek el egy teljesen új készüléket.

A lakás a 2. emeleten található egy kulccsal ZÁRHATÓ folyosó részen. Az ingatlan TELJES KÖRŰEN fel lett újítva, az idei évben és az utolsó simítások még jelenleg is zajlanak(asztalos munkálatok). A látványterveken található bútorokat a tulajdonos az átadás napjáig BESZERZI és berendezi ugyanúgy, ahogyan az a képeken látható. A fűtés HÁZKÖZPONTÚ, ami a 48.720 ft-os közös költségben benne van a meleg víz és a vízfogyasztással egyetemben. Ezen felül csak a saját mérésű villanyt kell fizetni.

A lakásban központi befúvós KLÍMA található, amivel akár a téli napokon fűteni is lehet. Mivel a lakás DÉLI tájolású ezért napközben kifejezetten VILÁGOSNAK mondható és az ERKÉLY is ide néz. A két KÜLÖNÁLLÓ hálószoba mellett, 2 FÜRDŐSZOBA is található, amiből az egyik KÁDAS és zuhanyzós is egyben. A környéken végtelen lehetőség van GYALOG TÁVON belül éttermekhez, bárokhoz és boltokhoz is egyben. Összességében egy remek hangulatú, igényesen felújított és kiváló lokációval rendelkező ingatlanról van szó, amit szívből ajánlok mindenkinek.

További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.

3-room, balcony, quality-renovated downtown apartment for sale

Would you like to live in one of the most pristine parts of the city center? Are 2 separate bedrooms important to you? Don't want to bother with the renovation?


House Hunters Real Estate offers for sale this latest 84m, freshly and tastefully renovated, 3-room gem with a balcony.


The property is located on Nyáry Pál Street in the immediate vicinity of Váci Street. An excellent opportunity for all those who LOVE downtown. Renovation works are currently taking place in the street, as a result of which, in addition to PARKING, other attractive elements will enhance the atmosphere of the neighborhood. The house is in EXCELLENT condition both inside and out. The elevator has now been MODERNIZED and a completely new device has been installed.


The apartment is located on the 2nd floor in a corridor that can be LOCKED with a key. The property was COMPLETELY renovated this year and the finishing touches are still being made (carpentry work). The owner PURCHASES and furnishes the furniture on the visual plans in the same way as it is shown in the pictures until the handover day. The heating is CENTRAL in the HOUSE, which is included in the common cost of HUF 48,720 together with hot water and water consumption. In addition, you only have to pay for your own metered electricity.


The apartment has central air conditioning, which can be used to heat it even on winter days. Since the apartment faces SOUTH, it can be said to be especially LIGHT during the day, and the BALCONY also faces here. In addition to the two SEPARATE bedrooms, there are also 2 BATHROOMS, one of which has both a bathtub and a shower. There are endless opportunities in the area within WALKING DISTANCE for restaurants, bars and shops. Overall, it is a property with a great atmosphere, meticulously renovated and excellent location, which I wholeheartedly recommend to everyone.


Feel free to ask for more questions or to view.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésházközponti fűtés
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímaközponti klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújított
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájolásdéli tájolás
közösköltség48 720 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bálányi Gábor

Bálányi Gábor

e-mail cím..
+36709404415
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Bálányi Gábor
Bálányi Gábor
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor