Eladó téglalakás - Budapest VII. kerület ingatlan ID: 182001563

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
149 m2
alapterület
7
szoba
1. emelet
179 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Kiváló lehetőség BEFEKTETÉSRE és azonnali magas haszonra

Szeretné egy fix MAGAS hozamú ingatlanba fektetni a pénzét? Azonnali bevételre vágyik? Nem akar bajlódni az AIRBNB és egyéb engedélyek beszerzésével?

Ne keressen tovább!

Eladásra kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt a 122 m2 alapterületű, plusz 54 m2 galériás, 6 lakásra bontott és most is folyamatosan üzemelő AIRBNB lakását. 

Az ingatlan a Wesselényi utcában található a körút belső oldalán. A lokáció a turisták számára HIBÁTLAN, mivel a közvetlen közelben található rengeteg étterem, bár és szórakozó hely is sok más mellett. 

A lakás 4 évvel ezelőtt lett felújítva és azóta is folyamatosan ÜZEMEL rövid távra kiadó szállásként. A képek a 4 évvel ezelőtt frissen felújított állapotban készültek. Az ingatlan 6 KÜLÖNÁLLÓ lakhelyre lett felbontva plusz egy mosóhelyiségre (mint az alaprajzon is látszik), amit tárolásra és a lakások ágyhuzatainak és törölközőinek a mosására használnak. Minden lakrész galériázott mivel nagy a belmagassága az ingatlannak. A galériák összterülete 54 m2 összesen. 

A fentebb leírtaknak megfelelően 6 külön MŰKÖDŐ lakásról van szó, amik között van egy nagy közös folyosó és tároló szekrények is annak érdekében, hogy a kicsekkolást követően is tudják még a szállás vendégei tárolni a cuccaikat az elutazásig. 4 éve üzemel folyamatosan kisebb megszakításokkal a korona vírusnak köszönhetően és ezalatt az időszak alatt HATALMAS éves hozamokat generált. Az elmúlt évben több, mint 35 millió forint bevétele volt. Ezek a számok komolyabb érdeklődés esetén pontosan hónapra lebontva el lesznek mondva természetesen. 

A jelenlegi tulaj adott esetben szívesen üzemelteti tovább az ingatlanokat abban az esetben ha az új vevő számára ez egy fontos szempont. Minden egyéb információt, adatot és költségekkel kapcsolatos információt az érdeklődő tudtára adunk telefonos vagy személyes egyeztetés során.

További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.


Excellent opportunity for INVESTMENT and immediate high profit

Would you like to invest your money in a fixed HIGH return property? Want instant income? Don't want the hassle of getting AIRBNB and other permissions?


Look no further!


House Hunters Real Estate offers for sale this AIRBNB apartment with a floor area of 123 m2, plus a gallery of 54 m2, divided into 6 apartments and still in continuous operation.


The property is located on Wesselényi Street, on the inner side of the boulevard. The location is PERFECT for tourists, as there are plenty of restaurants, bars and entertainment venues in the immediate vicinity, among many others.


The apartment was renovated 4 years ago and has been continuously OPERATING as short-term rental accommodation ever since. The pictures were taken 4 years ago in a freshly renovated state. The property has been divided into 6 SEPARATE residences plus a laundry room (as can be seen on the floor plan), which is used for storage and for washing the bed covers and towels of the apartments. Each part of the apartment has a gallery, as the property has a high ceiling. The total area of the galleries is 54 m2.


As described above, there are 6 separate WORKING apartments, among which there is a large common corridor and storage lockers so that even after checking out, the guests of the hotel can still store their things until departure. It has been operating continuously for 4 years with minor interruptions due to the corona virus and during this period it has generated HUGE annual returns. In the case of serious interest, these numbers will of course be broken down exactly by month.


The current owner is happy to continue operating the property if this is an important aspect for the new buyer. All other information and data will be made available to the interested party during a telephone or personal consultation.


Feel free to ask for more questions or to view.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájolásdélkeleti tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bálányi Gábor

Bálányi Gábor

e-mail cím..
+36709404415
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Bálányi Gábor
Bálányi Gábor
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor