Eladó téglalakás - Budapest XIV. kerület ingatlan ID: 182001642

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
78 m2
alapterület
3
szoba
1. emelet
66 990 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó 3 szobás Felújított nagy lakás a 14.kerületben.

Költözik a családdal?
Akár befektetési céllal venne nagy lakást?
A The Hunters ingatlaniroda eladásra kínál egy nagy 78nm-es téglalakást amely teljesen felújítva várja új első tulajdonosát.
Az ingatlan 3 szoba, + konyha, + fürdőszoba, + külön mosdóból áll.
 1. emeleti, rendkívül fényes, Dél-nyugati tájolású. Minden ki lett cserélve a felújítás során, vezetékek, nyílászárók, hideg-meleg burkolatok. A bútorok benne vannak az árban. A fűtésről elektromos panelek gondoskodnak. Tartozik egy 6nm-es tároló is a lakáshoz valamint van egy 3nm-es erkélyünk is ami jelenleg még felújítás alatt zajlik. A lakás rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel is hisz az 1-es metró is séta távolságra van illetve az 1-es villamos is valamint több BKV busz is közlekedik 1-2 perces sétára innen. Remek választás a lakás fiatal pároknak ,házasoknak valamint családoknak is. 

Megtekintése rugalmas hívjon bizalommal!


Large 3-room renovated apartment for sale in the 14th district.

Are you moving with your family? Would you even buy a large apartment for investment purposes? The House Hunters real estate office offers for sale a large 78 square meter brick apartment that is fully renovated and is waiting for its new first owner. The property consists of 3 rooms, + kitchen, + bathroom, + separate toilet.

1st floor, extremely bright, south-west orientation. Everything was replaced during the renovation, wires, doors and windows, hot and cold coverings. The furniture is included in the price. Heating is provided by electric panels. There is also a 6 sqm storage room for the apartment and we also have a 3 sqm balcony which is currently under renovation. The apartment is also very easily accessible by public transport, as metro number 1 is within walking distance, and tram number 1 and several BKV buses run within a 1-2 minute walk from here. The apartment is a great choice for young couples, married couples and families. Viewing is flexible, feel free to call me! 06308979120

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázgázvezeték a telek előtt
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvízvezeték a telek előtt
csatornacsatorna az utcában

Felszereltség

bútorozottságbútorozott
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotLuxus
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájolásdélnyugati tájolás
közösköltség25 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bodnár István Márk

Bodnár István Márk

e-mail cím..
+36308979120
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Bodnár István Márk
Bodnár István Márk
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése