Eladó téglalakás, Vas megye, Szombathely (Belváros környéke) - sz.: 180100176 - CasaNetWork.hu

Eladó téglalakás, Vas megye, Szombathely (Belváros környéke) sz.: 180100176

Ár:
32 500 000 Ft
Alapterület:
72 m2
Helyiségek:
3 szoba
Hely:
Szombathely

Ingatlan leírása

Eladó lakás Szombathely: Kiváló adottságokkal rendelkező otthon a Mátyás király utcában

Szombathely Fő terétől nem messze, a Mátyás király utcában eladó ez a minden tekintetben pazar családi fészek. 

A társasházat 2007-ben építették, 2 szintes, 8 lakásos. A tömbhöz saját kertrész tartozik lakásonkénti gépkocsi beállóval, melyet elektromosan nyíló kapun át közelíthetünk meg. Közös udvarán gyermekjátszó és sütőhely is van, továbbá a zöldterületek alkalmasak családi programok lebonyolítására. Az épület állapota kiváló, gondos tulajdonosainak hála a rendszeres karbantartási munkálatokat elvégezték, az elmúlt években a felújítási alapban tetemes tartalékot képeztek, ami a jövőre nézve igazán megnyugtató. Lépcsőháza és közös helyiségei tiszták, helyi viszonylatban is példaértékű lakóközösségről árulkodnak. A lakások közös kerékpár és babakocsi tárolóval rendelkeznek. 

A szóban forgó lakás második emeleti, 72 m2-es, három szobás. Az otthon elrendezése alaposan átgondolt: a bejárati ajtó közelében vendégszoba található, a hangulatos folyosóról jutunk az impozáns konyha-étkezőbe, mely észrevétlen egységet alkot a nappalival és közvetlen erkéllykapcsolatos. Ez a tér az otthon ékköve, harmonikus színei, hangulata magával ragadja az ide érkezőt. A nappaliból jutunk a lakás intim részébe, ahol a folyosó két oldalára pozícionálták a szobákat, közte pedig fürdőszoba és WC található. 

Fontos szempont a vásárlásnál, hogy a lakás a képeken látható minőségben és állapotában teljes bútorzattal, műszaki felszereltséggel eladó, ide értve a dekor és kiegészítő elemeket is.

 Ennek tükrében a számos extrából csak néhányat emelnénk ki: beépített vízlágyító rendszer, méretre készült igényes előszobafal beépített szekrényekkel, színeiben harmonizáló modern konyhaszekrény teljes műszaki tartalommal (ARISTON márkájú főzőlap, sütő, mikrohullámű sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, mosógép használati leírásokkal, páraelszívó stb....) nappali bútorzat azonos minőségben, házimozi rendszer, TV, falikarok és csillárok, komplett hálószoba bútorzat széffel, klímarendszer a szobákban és nappaliban, gyermek- és vendégszoba bútorzat és a riasztó.  A hőszigetelt ablakok mindegyike fényvédő pliszével szerelt, helyiségenként szúnyoghálóval. Az eladási ár tartalmazza továbbá a fotókon látható étkezőasztalt bőr székekkel, dohányzóasztalt, szőnyegeket, kiegészítőket....egészen az ide megálmodott képkeretekig. Természetesen az extrák sora itt nem ér véget, azonban a kiváló minőségű melegburkolatokat, falfestéseket, világítástechnikai berendezéseket érdemes személyes megtekintés során megcsodálni!
Ingatlan adatok

Ügyvitel típ.: Eladó
Ingatlan típ.: téglalakás
Állapot: újszerű külső
Építési mód: tégla
Szoba: 3
Fűtés: cirkó kazán
Alapterület: 72m2
Telekterület: m2
Klíma: saját split klíma
Kilátás: vegyes kilátás
Építve: 2007

Ingatlan helyiségei

# Helyiség Terület (m2) Burkolat
1 Előtér 5.35 m2 Parketta
2 Konyha + étkező 9.90 m2 Parketta
3 Nappali 19.40 m2 Parketta
4 Fürdőszoba 3.90 m2 Járólap,kőburkolat
5 WC 1.30 m2 Járólap,kőburkolat
# Helyiség Terület (m2) Burkolat
6 Szoba 9.60 m2 Parketta
7 Szoba 8.90 m2 Parketta
8 Szoba 9.75 m2 Parketta
9 Közlekedő 3.25 m2 Parketta