Eladó téglalakás, Vas megye, Szombathely (Herény) - sz.: 180100126 - CasaNetWork.hu

Eladó téglalakás, Vas megye, Szombathely (Herény) sz.: 180100126

Ár:
18 900 000 Ft
Alapterület:
58 m2
Helyiségek:
2 szoba
Hely:
Szombathely

Ingatlan leírása

Eladó lakás Szombathely: Azonnal költözhető első emeleti lakás

Szombathely kedvelt környékén Herényben került eladósorba ez az első emeleti társasházi lakás.

Az otthon 58 m2-es, két szobás, szép állapotú, azonnal birtokba vehető. Jelenlegi tulajdonosa a tisztasági festésről is gondoskodott, így az új lakóknak felújítási és karbantartási munkálatokat nem kell végezniük. Nyílászárói műanyagok, reluxával szereltek. Konyhájában beépített tűzhely és mosogatógép is található. A fürdőszoba kádas, a WC külön helyiségben van. Mindkét szobában klíma előkészítés található. 

A lakás rezsije kifejezetten alacsony, köszönhető ez a házközponti fűtésnek, illetve a lakás kedvező: déli fekvésének. További előny, hogy középső lakás révén a fűtési szezonban a szomszédok "körbefűtik" az otthont. 

A közös költség felújítási alappal, együtt 16.000,- Ft, mely tartalmazza a hideg vízet is. A meleg vízet a fürőszobában felszerelt bojler szolgáltatja.  Az üzemeltetési költség tartalmaz 3.000,- forintnyi kazán karbantartási díjat. 

A lakáshoz külön tároló nem tartozik, viszont a jelenlegi tulaj vásárolt ingatlanához garázst, mely külön helyrajzi számon forgalomképes, ára 2.500.000,- Ft. 

A társasházat 2002-ben építették, összesen 8 lakás található itt. Lakóközössége nyugodt, barátságos. Az épület és környéke ápolt, zöldövezeti. 

Amennyiben szeretne nyugodt környéken élni és mihamarabb költözne, kérem tekintse meg velem ezt az ingatlant!

 

 

Ingatlan adatok

Ügyvitel típ.: Eladó
Ingatlan típ.: téglalakás
Állapot: jó külső
Építési mód: tégla
Szoba: 2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Alapterület: 58m2
Telekterület: 0m2
Kilátás: kertre néző
Építve: 2002