Kiadó téglalakás - Budapest I. kerület ingatlan ID: 182001521

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
33 m2
alapterület
1
szoba
Földszint
210 000 Ft


Ingatlan leírása

Felújított lakás kiadó a Citadella mellett

Zöldövezetben keres csendes lakást, ami mégis közel van a belvároshoz?

A House Hunters ingatlaniroda kínálatában kiadó ez a frissen felújított hangulatos lakás. A I. kerületben található ingatlan egy gyönyörű fákkal és bokrokkal tarkított telken elhelyezkedő villában található.  Az 33 m2-es egy szobás lakásba belépve találjuk a főzőlappal, hűtővel és mikróval ellátott konyhát, illetve egy elektromos fűtőtesttel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobát. A nappaliban fallal elválasztva találjuk a hálófülkét. Az udvaron elhelyezkedő hangulatos kert alkalmas baráti összejövetelekre, sütögetésre vagy egyéb kikapcsolódásra. 

Az elhelyezkedését tekintve kiváló helyen fekszik, pár percre található több buszmegálló, a Deák tér autóval 10 perc alatt elérhető. A Citadella szintén pár perc alatt elérhető.  

Az ingatlan lakhatáson kívül alkalmas még irodának vagy akár szépségszalonnak is.  Kisebb háziállat is engedélyezett. A bérleti díj 510 Euro/hónap, a közös költség 5000 Ft/ hó, a rezsi 15.000 Ft/hó.  Azonnal költözhető két havi kaucióval és az első havi bérleti díj kifizetésével.  A parkolás az utcán ingyenes. Ha szeretne impozáns, nyugodt környéken élni, akkor megtalálta a tökéletes lakást!

További kérdésekkel kapcsolatban keressen bizalommal.

Renovated apartment for rent next to the Citadella

Are you looking for a quiet apartment in a green area, but still close to the city center?

This newly renovated, cozy apartment is for rent from the House Hunters real estate agency. The property, located in District I, is located in a villa on a plot dotted with beautiful trees and bushes. Entering the 33 m2 one-room apartment, we find the kitchen with a stove, refrigerator and microwave, as well as a bathroom with an electric heater and a shower. The bedroom is separated by a wall in the living room. The cozy garden in the courtyard is suitable for gatherings of friends, barbecues or other relaxation.

 In terms of its location, it is in an excellent location, several bus stops are a few minutes away, and Deák Square can be reached in 10 minutes by car. The Citadel can also be reached in a few minutes.

 In addition to housing, the property is also suitable for an office or even a beauty salon. Small pets are also allowed.  The rent is 510 Euro/month, the common cost is 5,000 HUF/month, the utilities are 15,000 HUF/month. You can move in immediately with a two-month deposit and the payment of the first month's rent. Parking on the street is free. If you want to live in an impressive, calm neighborhood, you have found the perfect apartment!

 Feel free to contact me with any further questions.

 

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésvillanyfűtés
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésakadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújított
külső állapotjó külső
kilátásudvari kilátás
parkolásingyenes parkoló utcán
közösköltség5 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Kégl Anikó
Kégl Anikó
Ingatlan Értékesítő , Home Stager
Üzenet küldése