Kiadó téglalakás - Budapest V. kerület ingatlan ID: 182000570

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
75 m2
alapterület
3
szoba
1. emelet
450 000 Ft


Ingatlan leírása

Kiadó 110 m2-es lakás a DEÁK TÉREN

Szeretne a BELVÁROS közepén lakni TÖKÉLETES infrastruktúra szomszédságában? Kedveli a LOFT jellegű tágas és FÉNYES lakásokat? Fontos Önnek a MODERN dizájn?

NE keressen tovább! 

KIADÁSRA kínálja a House Hunters Ingatlaniroda ezt az összesen 110 m2-es LOFT jellegű BELVÁROSI első emeleti lakását.

A legmagasabb igényeket is kielégítő, MODERN belsőépítészeti elgondolások alapján került megtervezésre ez az EGYEDI kivitelezésű DEÁK TÉRI lakás.

Az ingatlan összesen 110 m2 HASZNOS területtel rendelkezik, ami a 4,5 méteres belmagasságnak és a belső második emeleti 35 m2-es szintnek is köszönhető. Mind az alsó szinten, mind az emeleten található fürdőszoba. Hálószobából is kettőt találhatunk, elhelyezkedésre ugyanúgy, mint a fürdőszobák esetében. A lakás NYUGATI tájolású és az ablakai a Hild térre néznek, aminek köszönhetően CSÖNDESNEK mondható a belváros ellenére is.

A ház jó állapotban van és karban van tartva aminek az első emeletén találjuk ezt a lakást. Lift egyelőre nincs, de a közeljövőben fog elkészülni a belső udvari üveglift, amiben már a lakók meg is egyeztek. Minden képen látható bútor és műszaki cikk a kiadás részét képzi, de a tulajdonosok nagyon rugalmasan állnak ehhez a témához is, mint minden máshoz. Kisállat hozható az ésszerűség határain belül. 

Közlekedése KIVÁLÓ a Deák térnek köszönhetően. Minden könnyen megközelíthető a kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően. A ház aljában található élelmiszer bolt is többek között, de minden pár perc sétára található. A házzal szemben a Deák tér aljában található bérelhető teremgarázs is igény esetén, de alapvetően utcai parkolás van.


Megtekintésért vagy bármilyen kérdésért keressen bizalommal.

Flat to rent at DEÁK square

Do you want to live in the middle of the DOWNTOWN next to the PERFECT infrastructure? Do you like LOFT spacious and BRIGHT apartments? Is MODERN design important to you?


DO NOT look any further!


House Hunters Ingatlaniroda is offering for rent this first floor apartment of a total of 110 m2 LOFT DOWNTOWN.


This CUSTOM DEÁK SQUARE apartment has been designed on the basis of MODERN interior design ideas that satisfy even the highest demands.


The property has a TOTAL USEFUL area of ​​110 m2, which is also due to the 4.5 meter ceiling height and the 35 m2 level of the inner second floor. There is a bathroom both downstairs and upstairs. There are also two bedrooms, located in the same way as in the bathrooms. The apartment is WEST-facing and its windows overlook Hild Square, which makes it QUIET despite the city center.


The house is in good condition and is maintained on the first floor of which we find this apartment. There is no elevator yet, but in the near future the inner courtyard glass elevator will be completed, in which the residents have already agreed. All the furniture and technical items shown in the picture are part of the edition, but the owners are very flexible on this topic as well as on everything else. Pets are allowed within reasonable limits.


Its transport is EXCELLENT thanks to Deák Square. Everything is easily accessible thanks to the excellent public transport options. There is a grocery store at the bottom of the house, among other things, but every few minutes walk. Opposite the house, there is also a garage for rent at the bottom of Deák Square, if required, but there is basically street parking.Feel free to view or view any questions.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotkiváló
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásteremgarázs
tájolásnyugati tájolás
közösköltség15 000 Ft
rezsiköltség15 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bálányi Gábor

Bálányi Gábor

e-mail cím..
+36709404415
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Bálányi Gábor
Bálányi Gábor
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése