Kiadó téglalakás - Budapest VII. kerület (Belső-erzsébetváros) ingatlan ID: 182000525

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
39 m2
alapterület
2
szoba
2. emelet
120 000 Ft


Ingatlan leírása

2 SZOBÁS ELADÓ LAKÁS - BUDAPEST VII.

Fontos az Ön számára a jó tömegközlekedési csatlakozás? A lüktető belvároshoz közeli ingatlanban gondolkozik? Szívesen választana olyan otthont, ahol a csendben még a rügyek fakadását is hallani lehet? 


Akkor ezt a lakást Önnek tettük félre...! 


A House Hunters Ingatlaniroda kiadásra kínálja ezt a 2 szobás téglalakást Budapest belvárosában. Egy REMEK ÁLLAPOTÚ 4 emeletes liftes épület második szintjén található, 2 teljes értékű szobával, egy KÁDAS fürdővel és egy konyhával. Remekül szigetelő nagy méretű ablakai a körfolyosóra néznek, így a lakás kimondottan CSENDES. A nagyméretű BELSŐ UDVARNAK és a délkeleti tájolásnak hála rendkívül VILÁGOS az egész ingatlan. A 3,5 m-es belmagasságot kihasználva mindkét szobában nagy alapterületű FEKVŐGALÉRIA került kialakításra. A nappali és a konyha közötti falon kialakított praktikus kiszolgáló ablakkal sikerült a térérzetet is megnövelni, illetve a konyhába is még több természetes fényt beengedni. A fából készült nyílászárók, bútorok és a parketta igazán egyedi hangulatot kölcsönöz ennek a már eleve KÜLÖNLEGES lakásnak!


Az ingatlan FŰTÉSE ELEKTROMOS, jelenleg gáztűzhely van beépítve, a közös költsége pedig korlátlan vízfogyasztást tartalmaz. A fa nyílászárók 10 évesek, az elektromos vezetékek is a közelmúltban lettek cserélve. A konyha és a fürdőszoba járólappal, míg a szobák halszálka parkettával burkoltak. 


Elhelyezkedését tekintve is remek adottságokkal rendelkezik az ingatlan. Budapest belvárosa sétatávolságra helyezkedik el, a Blaha Lujza tér közelsége pedig remek csatlakozást biztosít villamos-, busz-, troli- és metrójáratokhoz egyaránt!


BRICK APARTMENT WITH 2 ROOMS AND BRILLIANT LOCATION FOR RENT - BUDAPEST VI.

Is good public transport connections important to you? Thinking of a property close to the pulsating downtown? Would you like to choose a home where you can even hear the bursting of buds in silence?

 

Then we set aside this apartment for you ...!

 

House Hunters Property Agency offers this 2-room brick apartment for rent in the center of Budapest. Located on the second floor of a GREAT CONDITION 4-storey building with elevator, with 2 full rooms, a BATHTUB bathroom and a kitchen. Greatly insulated large windows overlook the hallway, making the apartment downright QUIET. THROUGH THE LARGE INNER COURTY AND SOUTHEAST ORIENTATION THE ENTIRE PROPERTY IS EXTREMELY BRIGHT. Utilizing the 3.5 m ceiling height, a large LAYING GALLERY has been created in both rooms. With a practical service window on the wall between the living room and the kitchen, we managed to increase the feeling of space and let even more natural light into the kitchen. Wooden windows, furniture and parquet give a truly unique atmosphere to this already SPECIAL apartment!

 

The heating of the property is ELECTRIC, currently a gas stove is installed and the common cost includes unlimited water consumption. The wooden windows are 10 years old and the electrical wiring has also been replaced recently. The kitchen and bathroom are tiled, while the rooms are covered with herringbone parquet.

 

The property also has excellent facilities in terms of location. The center of Budapest is within walking distance, and the proximity of Blaha Lujza Square provides excellent connections to tram, bus, trolley and metro services!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésvillanyfűtés
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotátlagos külső
kilátásudvari kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájolásdélkeleti tájolás
közösköltség13 000 Ft
rezsiköltség5 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
Ingatlan értékesítő
Üzenet küldése