Kiadó villa, kastély, kúria - Acsa ingatlan ID: 182001145

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
3 133 m2
alapterület
58 943 m2
telek
17 000 €


Ingatlan leírása

Pestmegyei Luxus Kastély ELADÓ

Mindig is saját KASTÉLYRA vágyott SAJÁT TAVACSKÁVAL?

Azonnal indítható vállalkozásban gondolkozik?

Üzemkész kastélyszállót bérelne?

Fontos az önellátóság, a  megújuló energia ? 

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában Pest megye agglomerációjában  egy 3100 m2 alapterülettel rendelkező NAGY KASTÉLY. Az épület a fővárostól KB 1 órányira található egy mesébe illő, közel 6 hektáros parkban.

Az 1900-as évek elején épült palota minden szárnya teljes felújításon esett át a közelmúltban. A renoválás alkalmával modernizálták az épület gépészeti szerkezeteit a reneszánsz és barokk stílusjegyeket ötvöző berendezések, belső kialakítások megóvása mellett.

Az oldalszárny földszinttel és padlástérrel rendelkezik, míg a főépületben ez 2 további szinttel egészül ki, ám az épület teljes egésze alápincézett. Összesen 13 külön bejáratú, luxus hálószobával rendelkezik, továbbá található az épületben 2 tágas fogadó terem, egy hatalmas méretű konyha, több mint 100 fő befogadására alkalmas  borospince, egy gyönyörű rendezvényterem. A wellness részleg beltéri úszómedencével, gőzkabinnal, szaunával, pezsgőfürdővel és masszázsszobával várja a pihenni vágyókat.

A káprázatos, ősfás parkban elhelyezkedik még egy kisebb tó is, saját, 8 boxos istállója van az épületnek, a villa előtt pedig egy ízléses szökőkút díszeleg, kültéri medencével és pezsgőfürdővel.  Rendelkezik továbbá 2 egyedi, bútorozott, 2 szintes vadászházzal, illetve 5 kisebb faházzal.

A telek maga 3,5 km-re található a legközelebbi településtől festői környezetben, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy aki igazi, háborítatlan békére vágyik, az megtalálja itt, amit keres!

Ez kastély annak a befektetőnek való, aki nem éri be az átlagossal és tényleg valami különleges, egyedi és értékálló ingatlanba szeretné fektetni a vagyonát, amely nem mellesleg kiemelkedően jövedelmez is.

 

Engedje, hogy  ez az épület valóra váltsa saját tündérmeséjét! A Bérlés Elővásárlási illetve elővételi joggal is lehetséges, akár a vételárba való beszámítással.

Modern Luxury Castle for Sale

Have you always wanted your own CASTLE WITH YOUR OWN LAKE?

 

Thinking of a starting business?

 

Would you like to buy a ready-to-use castle hotel?

 

 

House Hunters Ingatlaniroda offers a LARGE CASTLE for SALE with an area of ​​3100 m2 in the agglomeration of Pest county. The building is located 1 hour from the capital in a fairy-tale park of nearly 6 hectares.

 

Built in the early 1900s, all wings of the palace have undergone a complete refurbishment recently. During the renovation, the mechanical structures of the building were modernized, while preserving the equipment and interior design combining Renaissance and Baroque style features.

 

The side wing has a ground floor and an attic, while in the main building it adds 2 more levels, but the whole building is basemented. It has a total of 13 luxury bedrooms with separate entrances, 2 spacious reception rooms, a huge kitchen, a wine cellar for more than 100 people and a beautiful function room. The spa area features an indoor swimming pool, a steam bath, a sauna, a hot tub, and a massage room.

 

There is even a small lake in the dazzling ancient wooded park, the building has its own 8-box barn and a tasteful fountain with an outdoor pool and hot tub in front of the villa. It also has 2 unique, furnished, 2-storey hunting lodges and 5 smaller chalets.

 

The plot itself is located 3.5 km from the nearest settlement in a picturesque environment, so we can say without exaggeration that whoever wants real, undisturbed peace will find what they are looking for here!

 

This mansion is for the investor who doesn’t fit in with the average and really wants to invest their property in some special, unique and value-worthy property that isn’t incredibly profitable by the way.

 

 

 

Let this building make your own fairy tale come true!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésakadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotújszerű
külső állapotfelújított külső
kilátáskörpanoráma
parkolásparkolás beállón

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bognár I. Rita

Bognár I. Rita

e-mail cím..
+36708835146
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Operatív vezető
Üzenet küldése