Bellovics Tamás

Bellovics Tamás

Supervisor

Bemutatkozás

​​Szerencsés embernek vallom magam, mert olyan munkát végzek, amit egyúttal a hobbimnak is tekintek.

​​Jó dolog, ha az ember örömmel, inspirálva, saját elhatározásából indulhat munkába; az csak hab a tortán, amikor sikerélménnyel zárul a nap. Sikernek tartom, ha az ügyfeleim érdeklődését fel tudom kelteni egy ingatlan ajánlattal, ha hasznos tanácsot adhatok valamely kérdésben és persze, ha megköttetik az üzlet.

​A munkámmal kapcsolatos felelősséget is megemlítem, hiszen nagy értéket képviselnek az ingatlanok, a legtöbb ember életében csak néhány adás-vétel történik. Bizalmat szavaznak az ügyfelek, akik beengednek az otthonukba, privát szférájukba, üzletükbe, vállalkozásukba. 

​Igyekszem mindezért a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, gondosan, és megbízhatóan ellátni a feladatomat, többéves ingatlanszakmában megszerzett tapasztalatommal. 

​2013 szeptemberétől ingatlan-képviselőként, 2019 nyara óta pedig supervisorként erősítem a CasaNetWork Veszprém Ingatlaniroda működését ügyfeleim és kollégáim megelégedésére.


​A CasaNetWork veszprémi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: herendi, veszprémi, litéri, márkói, bándi, szentgáli, úrkúti, kislődi, városlődi, csehbányai, ajkai, farkasgyepűi, németbányai, valamint zirci lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

CasaNetWork veszprémi irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

 „Ingatlanban Otthon vagyunk!”

Bellovics Tamás ingatlanjai

Bellovics Tamás ügyfeleinek keresései