Magyar Dóra

Magyar Dóra

Ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Magyar Dóra vagyok, örömmel tölt el, hogy a CasaNetWork veszprémi ingatlaniroda értékesítőjeként munkatársaimmal együtt nap, mint nap azért dolgozom, hogy egy magasabb minőséget képviseljek és az ügyfeleimet a lehető legprofibb módon szolgáljam ki. Számomra nagyon fontos a szakmai felkészültség mellett a folyamatos fejlődés. Személyesen is megtapasztaltam már milyen összetett feladat egy otthon sikeres értékesítése és az új álomotthon felkutatása, majd megszerzése. Célom az, hogy megkönnyítsem és segítsem a leendő ingatlantulajdonosokat és eladókat, az eladás vagy vásárlás folyamán a legjobb tudásom szerint, levéve a vállukról a terheket az ügyintézési folyamat teljes ideje alatt.

CasaNetWork veszprémi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: herendi, veszprémi, litéri, márkói, bándi, szentgáli, úrkúti, kislődi, városlődi, csehbányai, ajkai, farkasgyepűi, németbányai, valamint zirci lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

CasaNetWork veszprémi irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

 Bízom benne, hogy rövidesen Önt is elégedett ügyfeleim között üdvözölhetem.

Magyar Dóra ingatlanjai