Hungary Homes

office

A Hungary Homes családi vállalkozásban alakult. A hangulatos kis ingatlanirodánk az ország egyik csodálatos üdülőközpontjaban, a Hévíz belvárosában található, a Zena üzletházban.   

Az irodánk kedvező szerződéses feltételeivel könnyedén felvesszük a versenyt az ingatlanpiacon. 

Szeretjük a kihívásokat és a  szakma által nyújtott lehetőségeket. 

Egyaránt partnerei vagyunk az eladóknak és a vevőknek is. Hiszen a sikeres közvetítéshez mindkét fél megelégedéséhez szükség van. 

Rugalmasságunkkal könnyed együttműködést biztosítunk. 

Több évtizedes építészeti,  szerkezeti tapasztalattal rendelkezünk, ami ritkaság ezen a vonalon. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a marketingra. 

Nem utolsó sorban a külföldi célcsoportot előtérbe helyezve idegennyelvi ingatlanhirdeteseket is kezelünk, így  a külföldi vásárlókkal is foglalkozunk, valamint ennek érdekében nyitottuk az irodánkat az üdülőparadicsom központjában is,  a külföldi szegmens könnyed megtalálása érdekében,  mivel a dunántúlon magas a külföldi befektetők száma, erre hangsúlyt fektetünk.

Tovabbi szolgáltatásaink közé soroljuk, hogy az Adás-Vétel-Bérbeadás ügyleteket  saját ügyvéddel bonyolítsuk le. Hitel és biztosítási ügyintézésben, valamint energetikai ügyintézésben segítünk. A szolgáltatóknál teljeskörű ügyintézést biztosítunk. Generál kivitelezést hajtunk végre új és használt épületéknél. Költöztetést és takarítás vállalunk. Kertépítés és gondozás valamint gondnoki szolgáltatások is gyarapítják  tevékenységeinket. 

Bízunk benne, hogy önök is hamarosan a szolgáltatásaink valamelyikét igénybe veszik!

Értékesítőink

Hungary Homes ingatlanjai