Eladó családi ház - Halásztelek ingatlan ID: 182001037

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
314 m2
alapterület
629 m2
telek
8
szoba
69 990 000 Ft


Ingatlan leírása

Több generációs családi ház eladó Halásztelken!

Összeköltöző családok figyelem!

Szeretne kertes házban lakni, távol a főváros zajától, de mégis közel Budapesthez? Ahol együtt az egész család, de még is külön lakrésze van mindenkinek? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak?  Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!

A The Hunters Ingatlaniroda, megvételre kínál Halásztelken, egy 629 nm-es telken található, 2 különálló családi házat. A kert első felében található egy 3 szintes ház, amely 1983-ban épült. A 99 nm-es alsó szinten található egy vállalkozásra alkalmas aknás garázs, nyári konyha (alatta pince) és a kazánház. Az első szinten 2 szoba, előszoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és wc található. A felső szinten 2 szoba, előszoba, fürdőszoba + wc, hatalmas erkély és egy befejezésre váró padlásszoba kapott helyet.

A kert hátsó felében található, egy 59 nm alapterületű házikó, amely 2003-ban épült. Zseniális elosztásának köszönhetően (nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba, konyha, kamra) tökéletes lehet, kisebb családok részére is. A tetőtérben kialakítható még 2 hálószoba közlekedővel, ahova az alsó szint előszobájából lehet feljutni. A nagyobik házikó kisebb felújításokat igényel. A kisebbik házikó egy tisztasági festés után költözhető. A kert öntözésre fúrt kút gondoskodik. A közelben található iskola, óvoda, ABC, pékség, zöldséges, gyógyszertár, étterem. Az ingatlan per és tehermentes. Ajánlanám összeköltöző családoknak, vállalkozóknak, de befektetésre is kiválóan alkalma, könnyen kiadható akár külön-külön is. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

 

Multi-generation family house for sale in Halásztelk!

Moving families attention!

Do you want to live in a house with a garden, away from the noise of the capital, but still close to Budapest? Where does the whole family, but still everyone, have a separate living space? Do you want to live in an environment where the neighbors are friendly and the birds are chirping?

Then look no further! FOUND!

The Hunters Ingatlaniroda offers 2 detached houses on a 629sqm plot in Halásztelk. In the first half of the garden is a 3-storey house built in 1983. On the lower level of 99sqm there is a garage with a mine suitable for business, a summer kitchen (under the cellar) and a boiler room. On the first level there are 2 rooms, an entrance hall, a kitchen, a dining room, a pantry, a bathroom and a toilet. Upstairs there are 2 rooms, an entrance hall, a bathroom + toilet, a huge balcony and an attic room to be completed.

At the back of the garden is a 59sqm cottage built in 2003. Thanks to its ingenious distribution (living room, 2 bedrooms, bathroom, toilet, hall, kitchen, pantry) it can be perfect for smaller families as well. In the attic there are 2 more bedrooms with a corridor, which can be reached from the entrance hall on the lower level. The larger cottage needs minor renovations. The smaller cottage can be moved after a cleanliness painting. The garden is watered by a drilled well. Nearby there is a school, kindergarten, ABC, bakery, greengrocer, pharmacy, restaurant. The property is lawsuit and unencumbered. I would recommend it to moving families and entrepreneurs, but it is also an excellent opportunity for investment, it can be easily rented out separately. Feel free to contact us for more information.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotátlagos külső
kilátáskertre néző
energetikai tanúsítványFF
parkolásparkolás garázsban
rezsiköltség60 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szinaberg Éva

Szinaberg Éva

e-mail cím..
+36705470344
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szinaberg Éva
Szinaberg Éva
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése