Eladó Ingatlanok 5 894 db

Rendezés: 
 • Új építésű, központi elhelyezkedéssel! - ELADÓ LAKÁS BALATONLELLE

  Eladó téglalakás - Balatonlelle

  Új építésű! Rendkívül kedvező, előértékesítési áron! A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínál 162702471-es számon, vízközeli, BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁST. A LID HOME BALATONLELLE által megvételre kínált, BALATONLELLE TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - Balatonlelle központjában, újonnan épülő társasházban található. - A társasházban 5 db üzlet, illetve 23 db lakás kerül kialakításra. - A társasház jelenleg építési alatt áll, várható átadása 2020. III. negyedév. - Az épületben 42,2 m2-től, 99,8 m2-ig választhatók különböző méretű és beosztású lakások. - A hideg- és meleg burkolatok a megadott értékhatárig a leendő tulajdonos által kiválaszthatóak. - Lehetőség van a zárt udvarban beálló, illetve a földszinten tároló vásárlására is. - Elhelyezkedéséből adódóan kiváló lehetőség akár befektetésnek, nyaralónak vagy állandó lakásnak szeretné új tulajdonosa. - Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által 162702471-es számon megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely kínálatunkban szereplő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.
  33m2 szobák: 1 30 975 000 Ft Részletek 
 • Központban, vízközelben! - ELADÓ NYARALÓ BALATONLELLE

  Eladó nyaraló - Balatonlelle

  A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a 2470-es számú, kiváló adottságokkal rendelkező, vízközeli, BALATONLELLEI NYARALÓJÁT. A LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált BALATONLELLEI NYARALÓ főbb jellemzői: - A 4 lakásos társasház Balatonlelle központjában, a Balatontól mindössze 4-5 perces sétára, frekventált helyen található. - 2018-ban teljes felújításon esett át, a lakás újszerű, kiváló állapotban van. - Beosztása a következő: kellemes méretű nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és 3 hálószoba. A nappalihoz kapcsolódik egy kb. 26 m2-es, fedett terasz. - Önálló mérőórákkal rendelkezik, fűtése elektromos kazánnal (radiátoros hőleadás) megoldott. - Parkolási lehetőség az udvarban, saját beállón megoldott. A Balaton, illetve a szabadstrand könnyedén, mindössze 4-5 perces sétával elérhető. - Kis lakásszámú társasház Balatonlelle központjában! - Kiváló lehetőség, amennyiben nagy alapterületű, központi elhelyezkedésű és kitűnő állapotú nyaralót (lakást) vásárolna! - Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által 2470-es számon megvételre kínált BALATONLELLEI NYARALÓ vagy bármely, a kínálatunkban szereplő NYARALÓ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.
  93m2 szobák: 3+1 59 900 000 Ft Részletek 
 • Eladó 73 nm-es, jó külsővel rendelkező családi ház Zalaerdődön

  Eladó családi ház - Zalaerdőd

  Eladó egy jó elosztású, tágas, 2 szobás családi ház ZALAERDŐDÖN! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja 02312-es számú, felújítandó CSALÁDI HÁZAT ZALAERDŐDÖN! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZALAERDŐDI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - Sümegtől 15 km-re, Tapolcától, Keszthelytől és a Balatontól 25-35 km található rendezett településen - 1950 előtt épült, közel 800 nm gondozott füves udvar +3000 nm hátsó udvar és szántó, amit a helyi vállalkozó művel - tágas, 2 szobás, 73 nm családi ház - az ingatlan egyszintes, praktikusan kialakított belső elrendezés, külön nyíló komfortos hálószobák - az előtérből minden helyiség elérhető - fűtési rendszere: vegyes tüzelés - a nyílászárók eredeti fa - kamra, tároló, és pajta is tartozik az ingatlanhoz - családias, zöld övezetes környék - bolt, orvosi rendelő, óvoda, önkormányzat a közelben - családosoknak nagyszerű választás - azonnal költözhető, behitelezhető, illetve FALUSI CSOK is igénybe vehető ezen a településen - idősek részére falu gondnoki szolgálat áll rendelkezésre - Itt Zalaerdődön óvoda, önkormányzat, faluház, buszmegálló, falu gondnokság, orvosi rendelő, bolt is megtalálható. A szomszédos településeken: Dabroncon (2 km-re) található általános iskola felső tagozat (tornateremmel), önkormányzat, faluház, könyvtár, orvosi rendelő, bolt, vasút állomás(autó-, kerékpár parkolóval), busz megálló, Gógánfán (4 km-re) általános iskola alsó tagozat, orvosi-, védőnői rendelő, Sümegen (15 km-re) bölcsőde, és gimnázium is megtalálható. - akár még állást is tudok ajánlani/keresni Önnek, ha csak ezen múlik e ház megvásárlása Amennyiben a 02312-es számú a LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZALAERDŐDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Amennyiben ingatlant keres, rendelkezésére állok díjmentesen keresőszolgáltatással is! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel(CSOK)-ügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- Az ingatlanok specialistája!
  73m2 szobák: 2 3 500 000 Ft Részletek 
 • Központban, vízközelben! - ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONLELLE

  Eladó téglalakás - Balatonlelle

  A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a 2469-es számú, kiváló adottságokkal rendelkező, vízközeli, BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT. A LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - A 4 lakásos társasház Balatonlelle központjában, a Balatontól mindössze 4-5 perces sétára, frekventált helyen található. - A 75 m2-es (bruttó 93 m2-es) lakás 2018-ban teljes felújításon esett át, a lakás újszerű, kiváló állapotban van. - Beosztása a következő: kellemes méretű nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és 2 hálószoba. - Önálló mérőórákkal rendelkezik, fűtése elektromos kazánnal (radiátoros hőleadás) megoldott. - Parkolási lehetőség az udvarban, saját beállón megoldott. A Balaton, illetve a szabadstrand könnyedén, mindössze 4-5 perces sétával elérhető. - Kis lakásszámú társasház Balatonlelle központjában! - Kiváló lehetőség, amennyiben nagy alapterületű, központi elhelyezkedésű és kitűnő állapotú lakást vásárolna! - Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által 2469-es számon megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely, a kínálatunkban szereplő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
  75m2 szobák: 3 49 900 000 Ft Részletek 
 • Központban, vízközelben! - ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS BALATONLELLE

  Eladó téglalakás - Balatonlelle

  A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a 2468-as számú, kiváló adottságokkal rendelkező, vízközeli, BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT. A LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - A 4 lakásos társasház Balatonlelle központjában, a Balatontól mindössze 4-5 perces sétára, frekventált helyen található. - 2018-ban teljes felújításon esett át, a lakás újszerű, kiváló állapotban van. - Beosztása a következő: kellemes méretű nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és 3 hálószoba. A nappalihoz kapcsolódik egy kb. 26 m2-es, fedett terasz. - Önálló mérőórákkal rendelkezik, fűtése elektromos kazánnal (radiátoros hőleadás) megoldott. - Parkolási lehetőség az udvarban, saját beállón megoldott. A Balaton, illetve a szabadstrand könnyedén, mindössze 4-5 perces sétával elérhető. - Kis lakásszámú társasház Balatonlelle központjában! - Kiváló lehetőség, amennyiben nagy alapterületű, központi elhelyezkedésű és kitűnő állapotú lakást vásárolna! - Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által 2468-as számon megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely, a kínálatunkban szereplő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.
  93m2 szobák: 3+1 59 900 000 Ft Részletek 
 • Várvölgyön, 7754 m2-es belterületi építési telek

  Eladó építési telek - Várvölgy

  Kizárólag nálunk. A LIDO HOME eladásra kínál Várvölgyön egy 7754 m2-es belterületi építési telket. Az elektromos hálózat a telek előtt található. Ivóvízellátás csatlakozási lehetőség az utca végén, kb 300 m-re található. A szennyvíz a telken kialakítandó zártrendszerű szennyvíztározóban történhet. a Balaton és a Tapolcai - medence tanúhegyeinek páratlan látványa emeli az ingatlan értékét Amennyiben a LIDO HOME által hirdetett 163602311-es számú, várvölgyi ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Amennyiben ingatlant keres, rendelkezésére állok díjmentesen keresőszolgáltatással is Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- az ingatlanok specialistája!
  7754m2 szobák: 7 500 000 Ft Részletek 
 • Kerekiben, festői környezetben, újszerű családi ház eladó

  Eladó családi ház - Kereki

  A LIDO HOME siófoki irodája 5461-es számon eladásra kínálja ezt az igényesen felújított, festői környezetben lévő családi házat, mindössze 7 km-re a Balatontól, Balatonföldvártól. A rendezett, füvesített telken lévő hőszigetelt családi házba egy szép fedett teraszról jutunk be. Földszintjén előtér, kandallós nappali, zuhanyzós fürdőszoba, konyha-étkező találhatóak. Az emeleten két nagyméretű hálószoba és egy kis emeleti nappali rész, valamint egy kádas fürdőszoba találhatóak. A ház alápincézett, a szuterén szinten wellness-részleg jakuzzival és egy külön zuhanyzóval, illetve a kazánhelyiség találhatóak. A wellness-részlegből akár egy kis stúdió apartman is kialakítható, mivel a ház azon részén a szuterén teljesen a föld szintjén található, teraszajtóval is rendelkezik. A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. Amennyiben a LIDO HOME által 5461-es számon kínált családi ház, vagy bármely más ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! Vásárolna, de nincs pénze? A LIDO HOME irodáiban ingyenes hiteltanácsadással állunk rendelkezésére. LIDO HOME - a Balatoni Ingatlanok Specialistája!
  133m2 szobák: 3 33 900 000 Ft Részletek 
 • Belváros közelében magasföldszinti, felújítás alatt lévő lakás eladó

  Eladó téglalakás - Sopron

  Belváros közelében magasföldszinti, felújítás alatt lévő lakás eladó 47 m2 lakótér 3,5M Ft lett eddig ráköltve további 2M Ft-ból befejezhető a felújítás jelenlegi tulajdonosa költözés miatt válik meg tőle befektetésnek is ideális egyedülállóknak vagy fiatal pároknak induló lakásnak központi elhelyezkedés pár perces sétára minden fontos helyszíntől kertkapcsolatos (közös a kert, de a többi lakó által alig használt) fedett terasz építhető a bejárathoz
  47m2 szobák: 2 19 000 000 Ft Részletek 
 • Kiváló állapotú erkélyes lakás, belváros szélén eladó

  Eladó téglalakás - Sopron

  Eladó egy második emeleti teljesen felújított két és fél szobás lakás a belváros szélén. Ide tényleg csak költözni kell! Csendes környék, mégis minden a közelben megtalálható. A nappaliból kiléphetünk az erkélyre ami egy takaros kis udvarra néz. Az ingatlan klimával felszerelt ,ill egy különálló mosókonyha is tartozik hozzá. A földszinten található egy közös kis tároló is. A kedves kis udvar virágokkal és bokrokkal teszik hangulatossá a ház lakóit. Parkolni a ház előtti kocsibeállón, vagy az utcán ingyenesen lehetséges. Amennyiben ez a soproni lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon vagy forduljon a soproni irodához Ötvös utca 3. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
  54m2 szobák: 2+1 29 900 000 Ft Részletek 
 • Új építésű, központi elhelyezkedéssel! - ELADÓ LAKÁS BALATONLELLE

  Eladó téglalakás - Balatonlelle

  Új építésű! Rendkívül kedvező, előértékesítési áron! A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínál 162702467-es számon, vízközeli, BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁST. A LID HOME BALATONLELLE által megvételre kínált, BALATONLELLE TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - Balatonlelle központjában, újonnan épülő társasházban található. - A társasházban 5 db üzlet, illetve 23 db lakás kerül kialakításra. - A társasház jelenleg építési alatt áll, várható átadása 2020. III. negyedév. - Az épületben 42,2 m2-től, 99,8 m2-ig választhatók különböző méretű és beosztású lakások. - A hideg- és meleg burkolatok a megadott értékhatárig a leendő tulajdonos által kiválaszthatóak. - Lehetőség van a zárt udvarban beálló, illetve a földszinten tároló vásárlására is. - Elhelyezkedéséből adódóan kiváló lehetőség akár befektetésnek, nyaralónak vagy állandó lakásnak szeretné új tulajdonosa. - Ne késlekedjen, hívjon még ma! Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által 162702467-es számon megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely kínálatunkban szereplő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.
  46m2 szobák: 2 26 512 500 Ft Részletek 
 • Ságváron panziónak alkalmas 7 szobás ház üzelthelyiséggel eladó.

  Eladó szálloda, panzió, üdülő - Ságvár

  A LIDO HOME siófoki irodája 5460-as számon eladásra kínálja ezt a panziónak is alkalmas, nagyméretű, üzlet helyiséggel rendelkező jó elhelyezkedésű, ságvári házat! Az 1992-ben épült házat eredetileg üzletnek és lakásnak tervezték, de adottságai alapján panziónak vagy apartmanháznak kiválóan alkalmas. Szép utcában, jó környezetben, csupán 10 km-re a Balaton-parttól található az ingatlan. A ház földszintjén külön bejárat felől közelíthető meg az üzleti rész, mely könnyűszerrel akár két apartmanná is alakítható, mely jelenleg egy óriási 50 nm-es helyiségből, és két mosdóból áll, valamint a másik bejárat felől a lakás, melyben két nappalit, öt hálószobát és három fürdőszobát találunk. Ebben a részben is több apartman is kialakítható. Egy további melléképületben üzemi konyha van kialakítva, amellett egy felújítandó garázs található. A kert rendezésre szorul. A ház kívülről nagyon mutatós, belülről viszont modernizálásra szorul. Az ingatlan teljesen kiürített állapotban van, bármikor birtokba vehető. Az ingatlan panziónak, kis szállodának vagy apartmanháznak is kiválóan alkalmas! Amennyiben a LIDO HOME által 5460-as számon kínált PANZIÓ vagy bármely más ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! Vásárolna, de nincs pénze? A LIDO HOME irodáiban ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére! LIDO HOME - az Ingatlanok Specialistája!
  331m2 szobák: 7 58 000 000 Ft Részletek 
 • Teljesen felújított nyaraló Igalban!

  Eladó családi ház - Igal

  Kizárólag irodánkat bízták meg! A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 2466-es számú IGALI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált található IGALI CSALÁDI HÁZ jellemzői: Eladó családi ház Igalban a nyaraló övezetben. -1987-ben épült téglából ez a családi ház. -2016- ban teljesen felújították. -2018- ban teljesen új kerítést és térburkolatot kapott az udvar egy része, a többi terület füves terület. -60 m2 a lakó tér területe, 300 m2 telek tartozik hozzá. -külső 5 cm szigetelés. -Műanyag nyílászárók lettek beépítve. Földszinten: - szinten szoba, nappali, konyha étkezővel, fürdő, wc. -szobában laminált parketta, a többi helyisége hideg burkolat. Emeleten: -szoba, előszoba, fürdő+ wc, -szobákban laminált parketta, falai tölgyfa lambériát kapott, -fürdő + wc járólapos, Ez a teljesen felújított családi ház alkalmas állandó lakásnak, illetve nyaralásra is egyaránt. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- Az ingatlanok specialistája!
  60m2 szobák: 4 14 990 000 Ft Részletek