Eladó Ingatlanok 5 771 db

Rendezés: 
 • Eladó új építésű lakások Veszprém, Ady városrészben

  Eladó téglalakás - Veszprém

  Veszprémi CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínálja veszprémi új építésű projekt lakásait. Első ütem során két 8 ill. 10 lakásos kétszintes tömb kerül felépítésre. - Átadás : 2019 szeptember - Új építésű, CSOK igénybevehető - Gazdaságos, levegő levegő hőszivattyús fűtés, amely egyben légkondícionáló is, vagy más egyéb megújuló energiaforráson alapuló rendszer (gázcirkó rendszer, infra) - 15 cm-es Autsrotherm szigetelő rendszer, - Környezetbarát technológia, - Inteligens kerámia falazat, - Kulcsrakész kivitelezés - Minden lakás saját terasszal/erkéllyel rendelkezik - Igény szerint garázs vagy kültéri parkoló is vásárolható a lakások mellé - A zárt lakóegység tagjai élvezhetik a parkosított közös kert adta nyugalmat Bio/kerámia házak jellemzői: A kerámia házak nem tartalmaznak egészségre káros anyagot, a könnyű, előre gyártott kerámia elemekből épült falak 100% természetes, bio anyagokból készülnek. Ez a termék energiatakarékos, olcsó és gyorsan előállítható. Megfelel a legszigorúbb EU szabványoknak és követelményeknek. A kerámia házak nagy előnye a kedvező ár, és a gyors költözési lehetőség. A tartósság és gyorsaság mellet a kerámia házak tökéletes hang- és hőszigetelése is fontos szemponttá vált. A belső szigetelésű kerámia kompozit fal megakadályozza a hőveszteséget, így energiatakarékosság szempontjából is kimagasló értékeket érnek el. Az épületben télen az otthonos meleget, nyáron a kellemes hűvöst élvezhetjük. A falak kiváló páraáteresztő képessége lehetővé teszi a természetes légkondicionálást és megelőzi a penész kialakulását. Amennyiben a CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda által hirdetett veszrpémi lakás, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Ingatlanban otthon vagyunk!
  67m2 szobák: 2+1 34 900 000 Ft Részletek 
 • Siófoki két generációs, két épületes családi ház.

  Eladó családi ház - Siófok

  Siófokon két épületből álló, összesen öt szobás + nappalis családi házat kínál eladásra 4628-as számon a LIDO HOME ingatlan iroda. A régi épület hagyományos „kocka ház”, amelynek külső szigetelése színezés nélkül elkészült, mögötte egy új, emeletes ház is megépült. Az ingatlan kisebb ráfordítással alkalmas lehet két generáció együtt élésére, vagy akár kiadásra is. Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres? Amennyiben a 4628-as számú siófoki családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon. - Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek! LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája! Hétvégén is állunk rendelkezésére!
  195m2 szobák: 5 50 000 000 Ft Részletek 
 • Belvárosi, udvari családi ház eladó

  Eladó családi ház - Kaposvár

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1782-es számú KAPOSVÁRI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - Belső udvari házrész, ahol csupán három család lakik - A tetőt 2005-ben cserélték ondolinera - Fűtése konvektoros - Akár bérlővel együtt is eladó - A ház folytatásában egy garázs kialakítására alkalmas terület van - A városközpont pár percnyi sétára található Amennyiben a 1782-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  45m2 szobák: 1+1 7 200 000 Ft Részletek 
 • A tüskevár egyik legcsendesebb környékén sorház eladó

  Eladó sorház - Kaposvár

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1812-es számú KAPOSVÁRI SORHÁZI LAKÁST. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI SORHÁZI LAKÁS jellemzői: - 5 lakásos sorház - saját kis udvarral, terasszal - Jó szomszédokkal - fűtése konvektoros - esztétikailag folyamatos felújításon esett át - a nyílászárók nagy része fa, de van ami ki lett cserélve műanyagra - házhoz tartozik külön tároló, - kaközös udvarban játszótér is található - parkolás udvarban fedett kocsibeállón - buszmegálló, óvoda, bolt a közelben - itt megtalálja a csendet és nyugalmat Amennyiben a 1812-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI SORHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  68m2 szobák: 1+2 15 500 000 Ft Részletek 
 • Liftes házban eladó lakás a belvárostól pár percnyire

  Eladó téglalakás - Kaposvár

  Kizárólag nálunk. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1817-es számú KAPOSVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői: - a társasház 4. emeletén található, ami igazán előny jelent, hogy a ház lifttel rendelkezik - fűtése cirkós - nyílászárói műanyagok, jól szigetelnek - parkolás zárt udvarban - bevásárló központok pár percnyi - buszmegálló a ház előtt - nagyon alacsony rezsivel Amennyiben a 1817-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  52m2 szobák: 2 18 900 000 Ft Részletek 
 • Csoda a természetben

  Eladó zártkert - Kaposvár

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1894-es számú KAPOSVÁRI ZÁRTKERTET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERT jellemzői: - a házon 10cm-es szigetelés van - a tetőn Bramac cserép van -a nyílászárói borovi fenyőből vannak - fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, ami cserére szorul - dupla kocsibeálló biztosítja a parkolást - a lakórészben amerika konyha nappali + 2 szoba, fürdőszoba van kialakítva, az alagsorban konditerem kialakítására alkalmas szoba található - az alagsorban egy pince is kialakításra került - közel 2000m2-es telek tartozik a házhoz Amennyiben a 1894-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  92m2 szobák: 3 6 500 000 Ft Részletek 
 • Csendes otthon csak Önre vár

  Eladó téglalakás - Kaposvár

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1898-as számú KAPOSVÁRI LAKÁSÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI LAKÁSÁT jellemzői: - a belváros szívében található csendes udvari lakás - 60 m2 két szoba gardróbbal - a lakáshoz külön tároló tartozik - az udvarban két autó parkolására van lehetőség - a ház melegét kandalló biztosítja - az ingatlanon teljes felújítás történt Amennyiben a 1898-as számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  60m2 szobák: 2 15 500 000 Ft Részletek 
 • Panorámás zártkerti ingatlan felújítandó présházakkal eladó

  Eladó zártkert - Szigetvár

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1902-es számú ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLANT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - a 1,5 ha terület két helyrajzi számra van osztva - 3 présház található a területen, amik felújításra szorulnak - az egyik présház alatt pince is van - mindhárom présházban az áram be van vezetve - a telek előtt vezetékes víz van - a terület köves úton elérhető - a nagyobb összefüggő területre tervezett ház építési terveit az új tulajdonosnak átadjuk Amennyiben a 1902-es számú a LIDO HOME által kínált ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  150m2 szobák: 5 500 000 Ft Részletek 
 • Csillag utca projekt

  Eladó téglalakás - Veszprém

  CasaNetWork Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0974 számú, Veszprém kedvelt városrészében az Ady városrészben található jó elosztású, új építésű társasházi projektet: A társasházak a kiváló fekvésű zöldterületen épül, földszint + 2 emeletes, elegáns, családias, kertvárosi jellegű, egyedi tervezésű épületekben. Az épületek körüli környezet is elegáns, levegős és rendezett lesz, a lakások jó tájolásúak. A kerítéssel lehatárolt kerteket, zöldfelületeket a leendő tulajdonosok használhatják, itt kerülnek kialakításra a lakásokhoz tartozó parkolóhelyek is. A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek, az emeleti lakásokhoz pedig erkély tartozik. Amennyiben a CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda által hirdetett új építésű lakások, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
  80m2 szobák: 3 39 500 000 Ft Részletek 
 • Jászapátiban két szintes családi ház eladó!

  Eladó családi ház - Jászapáti

  A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínálja Jászapátiban elhelyezkedő kétszintes családi házát! Az ingatlan jellemzői: -a családi házat 1996-ban építették szilikátból és 2010-ben felújították - az ingatlanban 6 szoba található, ami alkalmas lehet két generációs családok számára is -a fűtést cirkó gázkazán biztosítja és a padlófűtés is kialakításra került -nyáron a nagy meleg elviselését klíma berendezés segíti -parkolási lehetőség van az utcában ingyenesen, a garázsban két autó is elfér és az udvar is alkalmas még autók parkolására -a fedett garázsban szerelőakna is helyet kapott -500 méteres vonzáskörzetben minden megtalálható: bolt,iskola,orvosi rendelő,autóbuszállomás, posta és rendőrség -a Tölgyes Termálfürdő is mindössze 4 perc sétára található -a nagy terek miatt a ház alsó szintje alkalmas üzlethelyiség kialakítására és egyaránt vendégszállásra is , amit a külön fürdőszobák elősegítenek -a kirándulni vágyók számára a Mátra mindösszesen 60 percre található. Amennyiben a 155802503 számú kertes családi ház felkeltette érdeklődését, vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan, hívjon bizalommal a nap bármely szakaszában, vagy írjon az emese.cserhalmi@casanetwork.hu e-mail címemre. Kollégáim díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére! CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!
  250m2 szobák: 6 15 500 000 Ft Részletek 
 • Zamárdin építési telek eladó!

  Eladó építési telek - Zamárdi

  A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja 4626-os számú ZAMÁRDI ÉPÍTÉSI TELKÉT. Jellemzői:. - könnyen megközelíthető, 400 méterre a Balatontól - közművek az aszfaltozott utcában - sík terep, könnyű beépíthetőség - a telek területe: 1600 m2 - LKe-4 besorolású kertvárosias építési övezetbe esik: 25%-a beépíthető, min. 60% zöldfelület biztosításával, max. 4,5m-es építménymagassággal - kialakítható telekterület min: 700 m2, így a telek megosztható Amennyiben a 4626-os számú a LIDO HOME által kínált ZAMÁRDI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
  1600m2 szobák: 12 500 000 Ft Részletek 
 • NAGY CSALÁDI HÁZ MAGYARATÁDON

  Eladó családi ház - Magyaratád

  Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1907-es számú MAGYARATÁDI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált MAGYARATÁDI CSALÁDI HÁZ jellemzői: -4 szobával és egy nagyszobával rendelkezik -egy tágas folyosón keresztül tudunk bemenni a helyiségekbe -a fürdőszoba és a wc külön van -2 spájz van a házban, egyik a nappalihoz tartozik, amit lehetőség van egyéb tárolónak használni -egy szép terasz van a hátsó kijáratnál -a ház 2018 ban lett felújítva -a nyílászárók fából vannak műanyag redőnyökkel -plusz fűtésként cserépkályha is van az ingatlanban -több melléképület, dupla garázs is van a telken -a telek nagy, ezért egy részét jelenleg művelik, amit később is igénybe lehet venni -a faluban posta,ovi, bölcsőde, bolt és önkormányzat is van Amennyiben a 1907-es számú a LIDO HOME által kínált MAGYARATÁDI családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
  130m2 szobák: 4 15 990 000 Ft Részletek