Hírek, cikkek

casanetwork blog
Bemutatkozik CQC véleményező rendszer

Bemutatkozik CQC véleményező rendszer

A CasaNetWork tulajdonosai és menedzsmentje, tisztában vannak azzal, hogy vállalkozásunk igazi mozgatórugója, a felkészült, jól képzett, minőségi ügyfélkapcsolatokat ápoló munkatársi csapat. Ingatlanképviselőink szakmai és emberi értékei garantálják azt, hogy az ügyfelek kiemelkedő színvonalú, minőségű szolgáltatással találkozzanak, legyen szó ingatlan vásárlásról, vagy eladásról.

Letaszították hazánkat az áremelkedési dobogóról

Letaszították hazánkat az áremelkedési dobogóról

A tavalyi év harmadik negyedévében átlagosan 4,1 százalékkal drágultak a lakóingatlanok az Európai Unióban, 2018 harmadik negyedévéhez képest, az Eurostat legfrissebb lakásár-statisztikája szerint. Magyarország a korábbi időszakokban rendszerint dobogós volt az árak drágulásában, most viszont visszacsúszott a középmezőnybe, 7,8 százalékos emelkedéssel. Ezzel a lassulással nemzetközi viszonylatban átlagosnak tekinthető a hazai áremelkedés mértéke.


Home staging

Home staging

Mindannyian pihentető környezetben szeretnénk megújulást találni a következő napi feladatainkhoz,
ezért az OTTHON - csupa nagy betűvel - megtalálása igenis fontos!

A lakás eladás és persze vétel tehát igencsak nagy lépés az életünkben, mind anyagi, mind lelki szempontból.

Éppen ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni saját érdekeinket, mindegy melyik oldalon állunk. Épp ezért nem árt szakemberek segítségét kérni. Főként ha gyorsan kell. Főként, ha nincs rá időnk még ezzel is foglalkozni. S nem utolsó sorban, ha igyekszünk tisztességes üzletet kötni, hogy ne csupán túladjunk rajta.

Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy olyan vállalkozás vezetőjeként élni, amely rugalmas munkaidőt, versenyképes fizetést és kiváló infrastrukturális lehetőséget biztosít nem csak neked, de a kollégáidnak is? Az ingatlanos szakma sokakban kelt érdeklődést, ingatlanirodát nyitni mégis kevesen mernek. Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál hiszünk abban, hogy együtt többre vagyunk képesek.

Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Biztosan Te is megfordultál már olyan üzletben, irodában, hivatalos helyen, ahol komor, rideg falak, barátságtalan alkalmazottak, és összességében szürke légkör fogadott. Ingatlaniroda nyitásakor természetesen fontos, hogy barátságos, pozitív kisugárzású helyet alkossunk, hiszen vállalkozóként ott töltöd majd a napod jelentős részét. Ne aggódj, a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként számtalan területen megkönnyítjük a kezdő lépéseid. Nem, nem csak a kanapét választjuk majd ki együtt!

Tűnj ki a tömegből!

Tűnj ki a tömegből!

Amióta a nagy áruházak és a plazák begyűrűztek hazánkba, egyre kevesebb kisvállalkozónak és üzletnek jut szeletke abból a bizonyos vásárlói tortából. Ez persze nem minden szempontból jó dolog, viszont tökéletesen leírja a mai ember elvárásait egy szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban. Legyen könnyen elérhető, egyszerűen megközelíthető, és keltse fel az érdeklődést!

Kell egy csapat. Neked is.

Kell egy csapat. Neked is.

Amikor megnyitod az új ingatlan irodád, akkor egy jól kipróbált, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező közösség tagja leszel. Vezetőként feladatod lesz az is, hogy olyan kollégákat válassz magad mellé, akik megfelelően képviselik majd a cégedet, és persze hatékonyan tudják elvégezni a munkájukat. Mivel az ingatlanos szakma sokaknak vonzó, rengetegen belevágnak, de igazán sikeresek mégiscsak kevesen lesznek. Mi olyan kollégákat keresünk, akik hosszú távon ezen a területen szeretnének dolgozni, és mivel Neked is ez a célod, a munkatársaid felkutatásában is számíthatsz ránk.

Az ingatlanos is ember…

Az ingatlanos is ember…

  1. Nem is akármilyen, hiszen úgy általában folyamatosan mozgásban van. Nem érdemes tehát egyeztetés nélkül, véletlenszerűen keresni az ingatlanost az irodában, mert kicsi az esély, hogy ott legyen. Szóval amelyikük ráér az irodában naphosszat ücsörgni, az régen rossz…
  2. Igen a munkaidejük kötetlen, DE van gyerekük, családjuk, néha még hétvégéjük is, időszakonként ebédelnek is …