Kategória: Partner program

Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Miért nyiss CasaNetWork partner irodát?

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy olyan vállalkozás vezetőjeként élni, amely rugalmas munkaidőt, versenyképes fizetést és kiváló infrastrukturális lehetőséget biztosít nem csak neked, de a kollégáidnak is? Az ingatlanos szakma sokakban kelt érdeklődést, ingatlanirodát nyitni mégis kevesen mernek. Mi a CasaNetWork Ingatlanhálózatnál hiszünk abban, hogy együtt többre vagyunk képesek.

Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Biztosan Te is megfordultál már olyan üzletben, irodában, hivatalos helyen, ahol komor, rideg falak, barátságtalan alkalmazottak, és összességében szürke légkör fogadott. Ingatlaniroda nyitásakor természetesen fontos, hogy barátságos, pozitív kisugárzású helyet alkossunk, hiszen vállalkozóként ott töltöd majd a napod jelentős részét. Ne aggódj, a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként számtalan területen megkönnyítjük a kezdő lépéseid. Nem, nem csak a kanapét választjuk majd ki együtt!

Tűnj ki a tömegből!

Tűnj ki a tömegből!

Amióta a nagy áruházak és a plazák begyűrűztek hazánkba, egyre kevesebb kisvállalkozónak és üzletnek jut szeletke abból a bizonyos vásárlói tortából. Ez persze nem minden szempontból jó dolog, viszont tökéletesen leírja a mai ember elvárásait egy szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban. Legyen könnyen elérhető, egyszerűen megközelíthető, és keltse fel az érdeklődést!

Kell egy csapat. Neked is.

Kell egy csapat. Neked is.

Amikor megnyitod az új ingatlan irodád, akkor egy jól kipróbált, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező közösség tagja leszel. Vezetőként feladatod lesz az is, hogy olyan kollégákat válassz magad mellé, akik megfelelően képviselik majd a cégedet, és persze hatékonyan tudják elvégezni a munkájukat. Mivel az ingatlanos szakma sokaknak vonzó, rengetegen belevágnak, de igazán sikeresek mégiscsak kevesen lesznek. Mi olyan kollégákat keresünk, akik hosszú távon ezen a területen szeretnének dolgozni, és mivel Neked is ez a célod, a munkatársaid felkutatásában is számíthatsz ránk.