Milyen a tökéletes ingatlaniroda?

Biztosan Te is megfordultál már olyan üzletben, irodában, hivatalos helyen, ahol komor, rideg falak, barátságtalan alkalmazottak, és összességében szürke légkör fogadott. Ingatlaniroda nyitásakor természetesen fontos, hogy barátságos, pozitív kisugárzású helyet alkossunk, hiszen vállalkozóként ott töltöd majd a napod jelentős részét. Ne aggódj, a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagjaként számtalan területen megkönnyítjük a kezdő lépéseid. Nem, nem csak a kanapét választjuk majd ki együtt!

perfect office

Számunkra kiemelten fontos, hogy irodáinkat ügyfélbarát módon alakítsuk ki. Sokan a napi rohanás közben vagy után, feszülten, az új otthon vágyával érkeznek majd hozzád, és nekik olyankor pont nem arra van szükségük, hogy egy komor irodában ismertesse velük valaki az aktuális ingatlankínálatot. Szerencsére ez egyik tagirodánkra sem jellemző, hiszen mi már a cég indulása óta fontosnak tartjuk, hogy ne csak kint legyen jó az irodáinkra ránézni, de bent is szeressenek lenni az ügyfeleink.

Épp a napi rohanásból adódik, hogy sok család a gyermekekkel együtt tud csak eljönni hozzánk. Minden csatlakozó vállalkozónak és leendő irodatulajdonosnak javasoljuk, hogy egy gyermeksarokkal könnyítse meg anyu és apu dolgát. Amíg a lurkók színeznek vagy játszanak, addig Te gond nélkül beszélgethetsz a szülőkkel álmaik otthonáról. Vállalkozóként az egyik legfontosabb, hogy milyen szájízzel mennek el tőled az ügyfelek.

Egy barátságos iroda sokat tud lendíteni az üzleteden.

De nem csak a külső a lényeg, az is fontos, hogy a kollégáid milyen kedvvel és felkészültséggel állnak a hozzátok érkezőkhöz. A CasaNetWork Ingatlanhálózatnál sokat teszünk azért, hogy fiókirodáinkban felkészült, az ingatlanos szakma minden titkát ismerő kollégák dolgozzanak.

Éppen ezért, amikor megnyitod az új üzleted, garantáljuk, hogy a legaktuálisabb szakmai szintre juttatunk Téged mint a céged vezetőjét, és a munkatársaidat egyaránt.

Sok olyan irodánk van országszerte, ahol már jól kiépített kapcsolati hálóval rendelkeznek a vállalkozók. Például attól is lehet hatékonyabb az irodád, hogy tudod, hova fordulhatnak az ügyfeleid, ha költöztetőre van szükségük. Esetleg tudsz ajánlani egy jó ügyvédet, aki segít a ház ügyes-bajos dolgaiban.

Egy ingatlaniroda üzemeltetőjeként fantasztikus kapcsolati hálóval rendelkezel majd, amely csak emeli az értéked az ügyfeleid körében.

A hálózatunk több éves tapasztalata garancia a Te sikeredre is! Nincs mit veszítened, vágj bele, és érjük el együtt az álmaid!

Keresd fejlesztési igazgatónkat bővebb információért.