Eladó családi ház - Fertőrákos ingatlan ID: 164302056

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
245 m2
alapterület
899 m2
telek
4
szoba
125 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Fertőrákoson örökpanorámás, 4 szobás családi ház Eladó!

Fertőrákoson, dinamikusan fejlődő településen, a tájvédelmi körzet szomszédságában, csodálatos örökpanorámával rendelkező családi ház ELADÓ! 

Zsákutcában csendes helyen, délnyugati fekvéssel, moziszobával, kerti jakuzzival, 899 m2 parkosított szép udvarral, nagy fákkal.

Turbo gázkazán, radiátoros fűtés. 2 fürdőszoba.

Ára: 105 000 000 Ft


A családi ház az egyik legmagasabban fekvő zsákutcában található. Nyugalmas, csendes környék, megbízható szomszédokkal. Aki nyugalomra, szépségre vágyik, annak nincs ideálisabb választás ennél. Erre a kis otthonra a tágasság, szellős elrendezés jellemző, de adottságai tökéletesen alkalmasak arra, hogy akár újabb helyiségek legyenek kialakíthatók.

A ház 3 szintes, az alsó szint a földben van (természetes szigetelésben), ott található a hatalmas mozi szoba, a hatalmas tároló, ami a tároláson kívül mosókonyhának, beépített gardrób kialakításának is alkalmas lehet. A lépcsőház egy csodás hangulatú része a háznak a természetes fa burkolatának köszönhetően.
Az 1. emeletre érve ismét tágas, szellős terek fogadnak. A nappali, amiben egy extra méretű kanapé is elveszik, egy 6 személyes étkezőasztal, ami egy bárpulttal van elválasztva csak a konyhától, ezek együtt kb. 55 m2-en vannak. Ezen a szinten van még egy 16 m2-es "kis" szoba, és a kicsinek nem mondható fürdőszoba is.

A 2. emeleten a hálószoba fogad minket egy saját fürdőszobával, valamint a hatalmas terasszal. Így a ház legmagasabb pontján is gyönyörködhetünk a pompás panorámában. A tetőtéri nincs beépítve, így a gerendák sajátos, egyedi, meleg hangulatot adnak az amúgy is meghitt belső térnek.

A ház udvarán egy jakuzzis medence is található, ami szintén a vételár részét képezi. Az udvarba 2 autó is könnyedén be tud állni, de a szomszédos üres telek is alkalmas (egyelőre) a parkolásra.

A környék, csendes, nyugodt, nagyon megbízható szomszédok. Egy álom lehet ebben az ingatlanban megöregedni.

Amit tudni kell, hogy az elkerülő megépülésével nyilván tehermentesül a település is az átmenő forgalomtól, és a fertőrákosi strand jövő évre tervezett megépítésével ez egy igen nagy fellendülésre számítható turisztikai övezet lesz, ahol az ingatlanok értéke jelentősen meg fog emelkedni.


Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
kilátáspanorámás
parkolásingyenes parkoló utcán
tájolásdéli tájolás
külső állapotújszerű külső

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Péntek Szabolcs

Péntek Szabolcs

e-mail cím..
+36706182550
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Péntek Szabolcs
Péntek Szabolcs
Vezető ingatlan-képviselő
Üzenet küldése