Eladó tanya - Dunavarsány ingatlan ID: 182001818

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
147 m2
alapterület
14 569 m2
telek
169 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó lovas birtok Dunavarsányban

Egyedi lehetőség várja Önt! Eladó egy varázslatos birtok, mely 14.569 m2 területen fekszik, azonban ez csak a kezdet. A major egy kis paradicsomban található, gyönyörű környezetben, távol a város zajától.

Az ingatlan összképét egy 147 m2-es, három lakásos épület teszi teljessé, melynek impozáns terasza csábítóan hívogat minden látogatót. A kényelmes és hangulatos lakrészeket kiegészíti egy 35 m2-es rönkház és egy kellemes medence, mely ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra.

A birtok nem csupán lakóhely, hanem egy teljes életstílust is magában foglal. A területen található karámok, lovak és futtatók azt bizonyítják, hogy az ingatlan ideális választás lehet minden lovas szerelmese számára. A telek gondosan karbantartott és minden részletében a minőségi életet tükrözi.

Az ingatlan különlegessége a négy darab 50 m2-es hangár, melyek jelenleg istállóként funkcionálnak, de számtalan lehetőséget rejtenek magukban. A kreatív gondolkodásnak köszönhetően ezek a terek könnyen átalakíthatóak műhelyekké, raktárakká, vagy akár egyéb vállalkozási célokra is. Csak a képzelet szab határokat!

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és váljon birtok tulajdonossá ezen a csodálatos vidéki ingatlanon! Ha érdeklik a részletek, hívjon minket most, és szerezze meg ezt az egyedülálló lehetőséget egy saját vidéki életstílus megteremtéséhez!

Horse farm for sale in Dunavarsány

A unique opportunity awaits you! For sale is a magical estate of 14.569 m2, but this is just the beginning. The farm is located in a small paradise, in a beautiful setting, far from the noise of the city.

The overall picture of the property is completed by a 147 m2 building with three apartments, whose imposing terrace invites all visitors. The comfortable and cosy apartments are complemented by a 35 m2 log cabin and a pleasant swimming pool, ideal for relaxation and recreation.

The estate is not only a residence, but also embodies a complete lifestyle. The paddocks, horses and paddocks in the area prove that the property could be the ideal choice for all horse lovers. The property is carefully maintained and reflects quality living in every detail.

A special feature of the property is the four 50 m2 hangars, which are currently used as stables, but which offer countless possibilities. Thanks to creative thinking, these spaces could easily be converted into workshops, warehouses or even other business uses. The only limit is your imagination!

Don't miss this unique opportunity and become an estate owner on this wonderful rural property! If you are interested in more details, call us now and get this unique opportunity to create your own country lifestyle!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornaszennyvíz derítő

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésakadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújítás alatt
külső állapotátlagos külső
kilátásudvari kilátás
parkolásparkolás udvarban
tájolásdéli tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Mód Tímea
Mód Tímea
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése