Eladó téglalakás - Budapest V. kerület (Belváros) ingatlan ID: 184100594

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
70 m2
alapterület
3
szoba
1. emelet
189 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Berendezett, háromszobás luxus lakás eladó Budapest V. kerületében

Lépjen be az elegancia világába ebben a lenyűgöző, háromszobás lakásban, amely az Október 6. utca egyik történelmi épületének első emeletén található. A 70 négyzetméteres, gondosan kialakított lakás modern belső tereit egy neves lakberendező álmodta meg. Frissen felújított, a lakás luxus légkört áraszt, több mint 3 méteres belmagassággal, légkondicionálóval és külön, valamint egyben is használható fürdővel és WC-vel. Teljesen berendezett, csúcskategóriás konyhai gépekkel, gyors internetkapcsolattal és átfogó biztonsági rendszerrel felszerelt lakás, amely tökéletes mind saját használatra, mind befektetési célokra.

Az épület történelmi báját modern kényelmi szolgáltatásokkal ötvözi. A jól megőrzött építészeti részletek és a felújított közös terek a klasszikus szépség és a kortárs kényelem keverékét nyújtják. A biztonságos bejárat és a jól karbantartott létesítmények nyugodt és luxus életkörülményeket biztosítanak. Az épület időtlen eleganciája tökéletesen illik a lakás stílusos belső tereivel.

A Szent István Bazilika és az Erzsébet tér között elhelyezkedő lakás kiváló elhelyezkedése révén Budapest pezsgő kulturális és társadalmi életének középpontjában található. A közeli Deák Ferenc tér könnyű hozzáférést biztosít több metróvonalhoz és különböző villamos- és buszjáratokhoz, így a közlekedés gyerekjáték. Élvezze a közelséget a felső kategóriás éttermekhez, butikokhoz és hangulatos kávézókhoz. Az utcai parkolás is könnyen elérhető. Ez a helyszín tökéletes azok számára, akik szeretnének elmerülni a dinamikus városi életben, miközben egy nyugodt visszavonulási helyet keresnek.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Ön legyen ennek a lenyűgöző lakásnak az új tulajdonosa. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma a +36 20 418 2343 telefonszámon, hogy megtekinthesse ezt a különleges ingatlant!

Luxurious and Furnished 3-Room Apartment for Sale in the V. District

Step into a world of elegance with this stunning three-room apartment located on the first floor of a historic building on Oktober 6 Street. Spanning 70 square meters, this meticulously designed residence features modern interiors curated by a top interior designer. Recently renovated, the apartment boasts a luxurious ambiance with high ceilings over 3 meters, air conditioning, and both separate and combined bathroom and toilet setups. Fully furnished with high-end kitchen appliances, fast internet, and a comprehensive security system, this apartment is ideal for both personal living and as a rental investment.

The building itself exudes historical charm while offering modern amenities. With its well-preserved architectural details and updated common areas, residents experience a blend of classic beauty and contemporary comfort. Secure entry and well-maintained facilities ensure a peaceful and luxurious living environment. The building’s timeless elegance is a perfect match for the stylish interiors of the apartment.

Situated between St. Stephen’s Basilica and Erzsébet Square, this prime location places you in the midst of Budapest’s vibrant cultural and social scene. The nearby Deák Ferenc Square provides easy access to multiple metro lines and various tram and bus routes, making commuting a breeze. Enjoy the proximity to high-end restaurants, boutique shops, and cozy cafes. Street parking is readily available. This location is perfect for those who want to immerse themselves in the dynamic city life while having a tranquil retreat to return to.


Don't miss this rare opportunity to become the new owner of this stunning apartment. Contact me today at +36 20 418 2343 to view this special property!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

TVdigitális TV adás
internetszélessávú internet (> 10Mbps)
fűtéspadlófűtés
komfortfokozatösszkomfort
bútorozottságbútorozott
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotLuxus
külső állapotfelújított külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájoláskeleti tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Boros Sandra
Boros Sandra
Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor