Eladó téglalakás - Mezőtúr (Belváros) ingatlan ID: 184500002

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
59 m2
alapterület
2
szoba
4. emelet
20 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Mezőtúr KÖZPONTJÁBAN, FELÚJÍTOTT, 2 szoba plusz étkezőkonyhás társasházi lakás eladó.

Mezőtúr KÖZPONTJÁBAN, a Szabadság téren, nagy terekkel rendelkező, SZÉPEN FELÚJÍTOTT, FIATALOS, 2 szoba plusz étkezőkonyhás társasházi lakás eladó.

A képek nem látványtervek, a lakás élőben is pontosan így néz ki!

 

A lakás:

A CSENDES, belső parkolóra néző, TÁGAS, 59 m2-es lakásban két nagy szoba, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és KÜLÖN WC található. A nappaliban étkező és társalgórész, de akár egy szülői hálórész is kialakítható, így a másik szintén tágas szoba a gyerek(ek) birodalma lehet. Mind a hálószobában, mind az előszobában elfér egy nagy gardróbszekrény is, a fürdőszobában pedig KÉNYELMESEN van helye a mosógépnek.

 

A felújítás:

A FRISSEN ELKÉSZÜLT 4. emeleti lakásban megújultak a burkolatok és a beépített bútorok. A közel 10 millió Ft értékű felújítás során a konyhában magasfényű konyhabútor és elektromos sütős tűzhely, a fürdőszobában akrilkád és fiókos mosdószekrény, valamint MINŐSÉGI csaptelepek lettek beépítve és a vízvezetékek is sorra kerültek. A lakásban új biztosítéktábla, új konnektorok és kapcsolók kerültek felhelyezésre. A kellemes hűvösről új KLÍMA, a melegvízről új villanybojler gondoskodik. Az ablakok és bejárati ajtó ki lettek cserélve MODERN, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRA. 

Ennek a lakásnak ÖN LEHET AZ ELSŐ LAKÓJA a felújítás óta!

 

A társasház:

A jó lakóközösséggel rendelkező, az OTP fölött található házban nemrég újították fel a tetőt, mindemellett a lakók felújítási alapot képeznek a jövőben várható kiadásokra (pl. lépcsőház festése). A földszinten tároló áll az itt lakók rendelkezésére.

 

Kinek ajánlom:

Az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, tehermentes lakást ajánlom FIATALOKNAK, kezdő lakásként, gyermekes pároknak, illetve BEFEKTETŐKNEK, mert jelenlegi állapotában 120.000 Ft/hó + rezsiért kiadható. A kiadásban és a bérletmenedzsmentben akár hosszú távon is tudok segíteni.

 

A lakás ára: 20,9 millió Ft

 

Az ingatlanban található, többségében vadonatúj IKEA bútorzat és dekoráció külön megegyezéssel, opcionálisan megvásárolható.

Jöjjön el és tekintse meg a lakást mihamarabb! Várom hívását az alábbi telefonszámon: 30/206-8985

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Felszereltség

fűtéskonvektor
komfortfokozatkomfort
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújított
külső állapotátlagos külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásingyenes parkoló utcán
közösköltség8 100 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Busi Péter
Busi Péter
Tulajdonos, irodavezető
Üzenet küldése