Kiadó irodaház - Budapest XV. kerület ingatlan ID: 184100580

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
430 m2
alapterület
12
szoba
1 366 000 Ft


Ingatlan leírása

MODERN IRODAHÁZ KIADÓ ŐRZÖTT TELKEN PARKOLÓVAL - BUDAPEST XV.

Új KÖZPONTOT keres a VÁLLALKOZÁSA számára? 
Fontos a székhelye számára az AUTÓPÁLYA közelsége? 
KINŐTTE a jelenlegi székhelyét és NAGYOBBRA váltana? 

A Dream House Ingatlaniroda BÉRLETRE kínál egy komplett IRODAÉPÜLETET az alábbi paraméterekkel: 

A 430 nm-es épület jelenleg 12 db külön bejáratos IRODAHELYISÉGRE van felosztva 1 szinten, 15-32 nm-es alapterülettel, de a térelválasztások SAJÁT ELKÉPZELÉS szerint variálhatók. Minden helyiség KLIMATIZÁLT, és KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL rendelkezik. Az épület hőtermeléséért egy 2 éves KONDENZÁCIÓS KAZÁN felel, a hatékony hőleadást pedig a modern RADIÁTOROK biztosítják. 

A ledes VILÁGÍTÁS 1 évvel ezelőtt szerelték fel, amikor is sor került egy belső TISZTASÁGI FESTÉSRE is, a modern MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK pedig remekül szigetelnek és SZÚNYOGHÁLÓVAL ellátottak. A bérlő megtalálását követően az üzemeltető tervezi a KÜLSŐ HOMLOKZAT felújítását szintén, illetve az egyéni igények és elképzelések megvalósításában is partner. Az irodaépület külön férfi-, női mosdóval, TEAKONYHÁVAL és ZUHANYZÓVAL is rendelkezik. 

Az épület maga egy 24 órás ŐRSZOLGÁLATTAL és KAMERARENDSZERREL biztosított telken található, mely PORTASZOLGÁLAT szintén ellátott, illetve a háznak van egy saját szeparált BELÉPTETŐRENDSZERREL is. A ház közvetlen környezetében fekszik egy 12 db személygépkocsi elhelyezésére alkalmas PARKOLÓ, amely KIZÁRÓLAGOS használatát tartalmazza a bérleti díj! 

A terület RÁKOSPALOTÁN helyezkedik el a város határában kiemelkedő INFRASTRUKTÚRÁVAL. Végig ASZFALTOZOTT úton megközelíthető, közvetlen a bejárat előtt található a 125ös BUSZ megállója is. Az AUTÓPÁLYA LEHAJTÓJÁTÓL pedig 10 percre fekszik a bejáratunk, mely KAMIONNAL szintén könnyen elérhető! 

Elsősorban KLASSZIKUS IRODAI TEVÉKENYSÉG végzésére kiadó, de korábbi bérlők hasznosították az épületet TÁROLÁSRA és RAKTÁROZÁSRA is.

A havonta fizetendő bérleti díj tartalmazza az ÁFÁt, de nem tartalmazza az üzemeltetési díjat (450 huf / nm + ÁFA) és a rezsit. 

MODERN OFFICE BUILDING FOR RENT WITH GUARDED PARKING LOT - BUDAPEST XV.

Are you looking for a new CENTER for YOUR BUSINESS? 
Is proximity to the MOTORWAY important to your headquarters? 
HAVE YOU OUTGROWN your current location and want to GO BIGGER? 

Dream House Real Estate offers a complete OFFICE BUILDING for RENT with the following parameters: 

The 430 sqm building is currently divided into 12 OFFICE ROOMS with separate entrances on 1 level, with a floor area of ​​15-32 sqm, but the space separations can be varied according to YOUR OWN IMAGINATION. All rooms are AIR-CONDITIONED and have SEPARATE METERS. A 2-year-old CONDENSING BOILER is responsible for the building's heat production, and modern RADIATORS ensure efficient heat release. 

The LED LIGHTING was installed 1 year ago, when the interior was also CLEANLY PAINTED, and the modern PLASTIC DOOR CLOSURES are excellently insulated and equipped with MOSQUITO NETTING. After finding a tenant, the operator also plans to renovate the EXTERIOR FACADE, and is also a partner in realizing individual needs and ideas. The office building has separate men's and women's washrooms, a KITCHEN and a SHOWER. 

The building itself is located on a plot secured with 24-hour GUARD SERVICE and CAMERA SYSTEM, which is also equipped with a CONCERT SERVICE, and the house also has its own separate ROOF ENTRY SYSTEM. In the immediate vicinity of the house there is a PARKING LOT suitable for 12 cars, the EXCLUSIVE use of which is included in the rent! 

The area is located in RÁKOSPALOTA on the outskirts of the city with outstanding INFRASTRUCTURE. It is accessible all the way on a PAVED road, and there is also a stop for BUS 125 directly in front of the entrance. And our entrance is 10 minutes from the MOTORWAY EXIT, which is also easily accessible by TRUCK! 

Primarily for rent for CLASSIC OFFICE ACTIVITIES, but previous tenants also used the building for STORAGE and STORAGE.

The monthly rent includes VAT, but does not include the operating fee (HUF 450 / sqm + VAT) and the utilities. 

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésrészben akadálymentesített
bútorozottságbútorozatlan
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
külső állapotjó külső
kilátásudvari kilátás
parkolásparkolás udvarban

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
Irodavezető, Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése