Orosz Gergely

Orosz Gergely

Ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Orosz Gergely vagyok, a CasaNetwork Ingatlanszövetség munkatársa, az Ön legfontosabb szövetségese, legyen szó ingatlaneladásról vagy -vételről.

Az én feladatom, hogy a vevők részére megtaláljam a számukra legmegfelelőbb ingatlant, az eladók számára pedig a megfelelő vevőket és biztosítsam, 

hogy az adásvételi folyamat gördülékenyen, zökkenőmentesen, mindenki megelégedésére menjen végbe.

Venni szeretne ingatlant, vagy eladni?

Egy alapos, felkészült ingatlanos szakember mindkét esetben rengeteget segít.

Sokszor mesélik azt ügyfelek, hogy lemaradtak a tökéletes választásról, vagy elszalasztottak egy kvalifikált vevőt. 

Ügyfelem elől elhappoltak egy csodálatos, balatoni panorámás nyaralót. Teljesen elkenődött, hisz olyan kilátásra vágyott, mint amit ott talált. 

Már-már feladta a reményt, hogy valaha is talál ezen a területen ilyen gyönyörű panorámával nyaralót, a számára elérhető áron. 

Végül kevesebb, mint egy hét leforgása alatt megtaláltuk neki azt a lehetőséget, ami minden tekintetben felülmúlta a korábbit. 

A tulajdonos is rendkívül boldog volt, hisz neki igencsak sürgős volt az eladás. A üzletet gyorsan nyélbeütötték és mindkét fél nagyon örült, 

hogy ilyen rövid időn belül megoldódott a helyzetük és megkapták, ami szerettek volna.

Az együttmüködésünk mindannyiuk számára gyümölcsöző volt és számottevő időt és pénzt takarított meg nekik.

Ön előnybe szeretne kerülni az ingatlanpiacon, vagy hátrányba?

Ha előnybe szeretne, hívjon, vagy írjon e-mailt és megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő opciókat, legyen szó eladásról vagy vételről.


CasaNetWork balatonfüredi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: Balatonfüred város és környéke területén, illetve a  Balaton északi partján Balatonkenesétől, Balatonfűzfő, Alsóörs, Lovas, Felsőörs, Paloznak, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Aszófő, Örvényes, Balatonakali, Zánka, Balatonszepezd, Révfülöp,Balatonrendes, Pálköve, Ábrahámhegy, Badacsonytomajig, illetve a Káli-medencében Balatonszőlős, Pécsely, Vászoly, Dörgicse, Mencshely, Balatoncsicsó, Szentantalfa, Tagyom, Monoszló, Köveskál, Szentbékkálla, Mindszentkálláig lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

Orosz Gergely ingatlanjai

Orosz Gergely ügyfeleinek keresései