Forrás Home Ingatlan

office
Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

​​​A Forrás Home Ingatlanirodát 2018 tavaszán nyitottuk meg, amit 7,5 év szakmában eltöltött gyakorlat  előzött meg.  Így elmondhatjuk, hogy több, mint 11éves aktív,  valós múlttal rendelkezünk. Munkánkat a megszerzett tudásunk és tapasztalatunk kamatoztatásával végezzük.  Fő szempontunk a becsülettel végzett munka, magasszintű tudás és magasszintű ügyfélkezelés, mindez igényes, letisztult, barátságos környezetben Tata és Esztergom frekventált belvárosában.

Irodánk nevét a jelentése és a Tatán működő források szeretete miatt kapta, mivel pontosan kifejezi filozófiánkat.  A forrás szó jelentése: kiindulási pont, eredet, ahonnan egy nagyobb dolog származik anyagi és szellemi értelemben.  A patak a forrásnál kezdődik. A jövedelem tisztességes forrása az értékteremtő munka.

Csatlakoztunk a CasaNetwork ingatlan szövetséghez, ami országos hálózat, így még több helyen, nagyobb publicitással jelennek meg hirdetéseink. Az összes ma számító fizetős ingatlan portálon jelen vagyunk, valamint keményen dolgozunk a social médiában is. Sok Facebook csoporttal és Instagram megjelenéssel igyekszünk elérni a gyors értékesítést

Kollégáink mindenben állnak kedves ügyfeleink szolgálatára ingatlan ügyekben, hívjanak minket bátran!  Fő területünk Komárom-Esztergom megye, de elvállaljuk speciális, kedvező feltételekkel más megyékben is az értékesítést.

> Teljes körű hitelügyintézés

> Teljes körű ingatlan adás-vétel lebonyolítása

> Vevők felkutatása, ingatlan kiajánlása

> Direktben ingatlanok felkutatása vevők részére

> Diszkrét formában, nyilvánosság kizárásával történő ingatlan értékesítés

> Kiadó ingatlanok bérbeadása

> Ingatlanok felújítása, megbízható szakemberek kiajánlásával

> Biztosítások kötése alkuszcégen keresztül

> Energetikai tanúsítvány készítése

> Értékbecslés hivatalos becslővel

Mi már bizonyítottunk Komárom-Esztergom megyében, ezért szeretnénk, ha az Ön ingatlanosokba vetett hite is visszatérne és nyugodt szívvel ránk bízná ingatlanát!

 Mert ne feledje:

FORRÁS HOME A KRISTÁLYTISZTA MEGOLDÁS INGATLAN ÜGYEIRE!

tata.casanetwork.hu,  esztergom.casanetwork.hu

Értékesítőink

Szabó Ferenc
Energetikai tanúsítvány

+36302470141

e-mail cím..

Szalai Bettina
Vezető értékesítő

+36709043943

e-mail cím..

24 db ingatlan

Magyar Mónika
Tulajdonos, Vezető értékesítő

+36706774711

e-mail cím..

13 db ingatlan

Forrás Home Ingatlan ingatlanjai