Eladó családi ház - Budapest IV. kerület ingatlan ID: 182001691

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
148 m2
alapterület
400 m2
telek
5
szoba
139 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Teljesen felújított, okos funkciókkal ellátott családi ház Újpest legszebb részén

Megvételre kínál a The Hunters egy kivételes lehetőséget, egy gyönyörűen felújított családi házat Újpest legszebb részén. Ez a 148 m2-es otthon minőségi anyagokból újjáépült 2022-ben, mind kívül, mind belül. A házban okos fűtés- és hűtésrendszer található, melyet kényelmesen telefonról is vezérelhet. Emellett riasztó- és kamerarendszer is beépítésre került, amely magában foglalja az nyitás-, törés- és mozgásérzékelőket. Összesen 5 beltéri klíma és elektromos redőny gondoskodik a tökéletes komfortról.

A konyha teljesen felszerelt és gépesített, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik a kényelmet és a funkcionalitást. Az udvarban három autó számára kialakított beállási lehetőség található, valamint egy zárt garázs is rendelkezésre áll, amely 30 m2-es. A házhoz tartozik továbbá egy 22 m2-es terasz és egy 15 m2-es pince is.

Az ingatlanban 4 tágas szoba található, két fürdőszoba, egy amerikai konyhás nappali és egy tágas előszoba kíséretében. A házban rengeteg tárolási lehetőség áll rendelkezésre, hogy rendezett környezetet biztosítson.

A telek elrendezése kiváló, előkerttel és körbejárható területtel rendelkezik. A terasz az intimitás megőrzéséhez a hátsó kertben helyezkedik el a ház nyugati oldalán.

Az 400m2-es telken továbbá egy 30 négyzetméteres újjáépített melléképület is található, mely kiválóan alkalmas garázsnak de második házként is funkcionálhat. Ez egy remek lehetőség az összeköltözőknek!

A külső homlokzaton 15 cm vastag hőszigetelés található, amely biztosítja az energiahatékonyságot és a meleg otthont.

A ház gyönyörűen és igényesen felújított kívül, belül, ide csak költözni kell. Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban várom megkeresését!

Offers for sale an exceptional opportunity, a beautifully renovated family house in the most beautiful part of Újpest.

House Hunters offers for sale an exceptional opportunity, a beautifully renovated family house in the most beautiful part of Újpest. This 148 square meter home was rebuilt in 2022 with quality materials, both inside and out. The house features a smart heating and cooling system, which you can conveniently control from your phone. In addition, an alarm and camera system has been installed, which includes opening, breaking and motion sensors. A total of 5 indoor air-conditioning units and electric shutters ensure perfect comfort.

The kitchen is fully equipped and fitted with appliances so that the new owners can immediately enjoy the comfort and functionality. In the courtyard

There is a parking space for three cars and a closed garage of 30 m2. The house also has a 22 m2 terrace and a 15 m2 cellar.

The property has 4 spacious bedrooms, two bathrooms, a living room with American kitchen and a spacious hallway. The house has plenty of storage space to ensure a tidy environment.

The layout of the plot is excellent, with a front garden and an area to walk around. The terrace is located in the back garden on the west side of the house to maintain intimacy. 

The 400m2 plot also includes a 30sqm newly built outbuilding, which is ideal as a garage or as a second house. This is a great opportunity for those who want to move in together!

The external facade has 15 cm of insulation to ensure energy efficiency and a warm home.

The house has been beautifully and tastefully renovated inside and out, just move in. For any further questions, please contact me!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésgázkazán
komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotLuxus
külső állapotkiváló külső
kilátáskertre néző
energetikai tanúsítványAA++
tájolásnyugati tájolás
parkolásparkolás garázsban
rezsiköltség38 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Mód Tímea
Mód Tímea
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése