Eladó családi ház - Budapest XX. kerület ingatlan ID: 184100070

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
221 m2
alapterület
433 m2
telek
6
szoba
129 900 000 Ft


Ingatlan leírása

CSODÁLATOS 2 SZINTES HÁZ REZSIBARÁT FŰTÉSSEL ELADÓ - BUDAPEST XX.

Egy lehetőségekkel teli, 2 szintes eladó családi ház eladó CSERÉPKANDALLÓVAL, a Dream House Ingatlaniroda kínálatában!


Az újszerű állapotú épület, 2007ben épült, összesen 221 m2-es hasznos alapterülettel egy 425 m2-es, telken. Tartozik hozzá továbbá egy kb 60 m2-es pince, illetve egy 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázs is, amelyek közvetlenül a házból is elérhetőek.

Az alsó szinten a teljesen gépesített konyha, az étkező és a nappali 1 hatalmas légteret alkot, melynek éke a ma is működő cserépkandalló. A hatalmas üvegfelületeinek hála csodálatosan világos alsó szinten található egy külön tároló a lépcső alatt, illetve egy kádas fürdőszoba a külön mosdó mellett. A szinten 1 hálószoba kapott helyet, ahonnan közvetlen kijárás nyílik a térkövezett teraszra is.

A felső szintre vezető lépcső cseh tölgyből készült, akár csak a többi faburkolat és belső nyílászárók a házban. Fentről kovácsoltvas korláton át tekinthetünk le a nappaliba, és további 3 db, szintén 16 m2-es külön bejáratú szobát találunk a sarokkádas fürdő és a külön mosdó mellett. Innen érhető el a szigetelt padlástér is, amely szintén alkalmas pakolásra. 

A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, míg a parkettás szobákban radiátor felelős a hőleadásért. A hőtermelés a pincében történik a házzal egyidős gázkazán segítségével, a bojlert pedig néhány éve cserélték ki. Az emeleten Velux, míg az alsó szinten fém ablakok vannak, szúnyoghálóval és redőnnyel kiegészítve. A pincében található további vízkiállás és radiátor is, a házban pedig a központi porszívó rendszer is elő van készítve. 

A kert maga 3 oldalról kovácsoltvas kerítéssel körbe van véve. A szomszédos házzal közös fal nincs, légrés választja el egymástól a 2 épületet. A rendszeres öntözést fúrt kúton keresztül intézhetjük, míg a talajvíz elleni védelemről 2 db automata szivattyú gondoskodik. A szomszédok kimondottan csendesek, a kert átláthatóság nélküli, kimondottan intim.

Kifejezetten csendes, családi házas övezetben található az ingatlan. A legközelebbi buszmegálló 10 percre van, a belváros gépkocsival mindössze fél óra alatt elérhető. Közvetlen közelében piac, oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek és zöld területek is megtalálhatóak.


Fantasztikus választás lehet egy nagyobb család számára, akik egy beköltözésre kész házat keresnek. Ideális családi fészeknek, kisállattal, gyermeknevelésre. 

AWESOME FAMILY HOUSE FOR SALE WITH 4 BEDROOMS - BUDAPEST XX.

A 2-storey family house for sale in Dream House Real Estate Agency!

The new building was built in 2007 with a total useful floor area of ​​221 m2 on a plot of 425 m2. There is also a cellar of about 60 m2 and a garage for 2 cars, which can be accessed directly from the house.

On the lower level, the fully mechanized kitchen, dining room and living room form a huge air space, the wedge of which is the tiled fireplace that still works today. Thanks to its huge glass surfaces, there is a separate storage room under the stairs on the wonderfully bright lower level and a bathroom with a bathtub next to the separate washbasin. On the ground floor there is 1 bedroom with direct access to the paved terrace.

The stairs to the upper level are made of Czech oak, just like the rest of the wood paneling in the house. From above, we can look down on the wrought-iron railing into the living room, and we can find 3 more rooms, also with a separate entrance of 16 m2, next to the corner bath and a separate washbasin. An insulated attic is also available from here, which is also suitable for packing.

Underfloor heating is provided in the tiled rooms, while radiators are available in the rooms with parquet floors. Heat is generated in the basement using a gas boiler the same age as the house, and the boiler was replaced a few years ago. Upstairs there are Velux, while on the lower level there are metal doors and windows, complete with mosquito nets and shutters. There is also a water outlet and a radiator in the basement, and the house has a central vacuum system also.

The garden itself is surrounded on 3 sides by a wrought-iron fence. There is no wall in common with the house next door, an air gap separates the 2 buildings. 
Regular irrigation can be provided through a drilled well, while protection against groundwater is provided by 2 automatic pumps. The neighbors are extremely quiet, the garden is opaque and extremely intimate.


The property is located in a particularly quiet, family-run area. The nearest bus stop is 10 minutes away and the city center can be reached by car in just half an hour. In the immediate vicinity you will find a market, educational institutions, shopping opportunities and green areas.

It can be a fantastic choice for a larger family looking for a ready-to-move-in house. Ideal for a family nest, with a pet, for raising children.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

komfortfokozatdupla komfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságrészben bútorozott
klímasaját split klíma
fűtéskondenzációs kazán

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
külső állapotjó külső
kilátásudvari kilátás
parkolásparkolás garázsban

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
Irodavezető, Ingatlan Értékesítő
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor