Eladó ikerház - Budapest XII. kerület (virányos) ingatlan ID: 184100595

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
240 m2
alapterület
850 m2
telek
6
szoba
299 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó Ikerház nagy kerttel a XII. kerületben.

Olyan otthont keresel, amely modern kényelmet kínál természetes környezetben? 
Tágas élettér és nyugodt elhelyezkedés a vágyad? 
Érdekel egy ház, amely ötvözi az városi elérhetőséget a békés élettel?

Ez a bájos ikerház fél összesen 5+1 tágas szobával rendelkezik, melyek 240 négyzetméteres lakótérben helyezkednek el a hozzá tartozó 850 négyzetméteres telekkel. A természetvédelmi terület határán, egy csendes zsákutcában fekvő ingatlan ideális választás a modern kényelem és a természet szépségeinek ötvözésére. Az ikerház eladó fele teljesen felújított és azonnal költözhető, míg a másik fele éppen átalakítás alatt áll, szintén eladásra szánva.

Három irányból megközelíthető, ez a otthon kiváló elrendezésével kényelmet és funkcionalitást kínál. Az alsó szinten található tágas, 30 négyzetméteres garázs elektromos kapukon vagy a kertbe vezető hátsó ajtón keresztül is könnyen megközelíthető. Belül egy barátságos előszoba vezet az étkezőhöz és konyhához, lehetőséget adva egy tágas, összenyitható nappali kialakítására. További előnyei közé tartozik egy ablakos háztartási helyiség, vendég WC és kamra. Az emeleten egy nagyméretű nappali található hangulatos fatüzeléses kandallóval, mellette egy hálószoba saját erkéllyel, és egy luxus fürdőszoba káddal és zuhanyzóval. A nappalit igény szerint eloszthatod, hogy további hálószobát alakíts ki. A második emeleten három további hálószoba és egy zuhanyzós fürdő található. Az egyik hálószobából közvetlenül megközelíthető egy kb. 30 négyzetméteres padlástér is, amely praktikus tárolóhelyiséget biztosít.

Ez a ingatlan egy nyugodt zsákutcában található, mindössze pár perc sétára a 53-as buszmegállótól, amely közvetlen kapcsolatot biztosít az Újbuda Központ metróhálózattal. A MOM Park autóval 15 perc alatt elérhető, míg az M7-es autópálya bevezetője 10 perc autóútra van. A belváros, forgalomfüggően, kb. 20 perc alatt megközelíthető. A közelben számos nemzetközi iskola és bölcsőde található. A zsákutcától kezdődő erdei ösvény közvetlenül a Normafa felé vezet, ideális kikapcsolódást kínálva futóknak, kutyatulajdonosoknak és természetkedvelőknek egyaránt.

For sale: Semi-detached home with a large garden in the 12th district.

  • Are you seeking a home that combines modern comfort with natural surroundings?
  • Wondering about a property that offers both spacious living and a serene location?
  • Interested in a house that blends urban accessibility with peaceful living?
  • With 5+1 spacious rooms spread across 240 square meters of living space, and nestled on a generous 850 square meter lot, this charming semi-detached home awaits its new owner. Located on the edge of a nature reserve in a serene cul-de-sac, this property offers a perfect blend of modern comfort and natural beauty. One half of the semi-detached house is fully renovated and move-in ready, while the other half is currently undergoing an exciting transformation, inviting you to customize it to your taste.

    Accessed from three directions, this home boasts a versatile layout designed for convenience and comfort. On the lower level, a spacious 30 sqm garage provides ample parking, accessible via electric gates or through the garden entrance. Inside, a welcoming foyer leads to a well-defined dining area and kitchen, offering the option to create a seamless, expansive living space. Additional highlights include a utility room, guest toilet, and pantry. Upstairs, a generously sized living room features a cozy wood-burning fireplace, complemented by a bedroom with a private balcony and a luxurious bathroom equipped with both bathtub and shower. The living room can be partitioned to accommodate an additional bedroom if desired. The second floor hosts three more bedrooms and another bathroom with a shower. One of the bedrooms provides direct access to a useful attic space spanning approximately 30 sqm.

     Nestled in a peaceful cul-de-sac, this property is just a short walk from bus stop 53, connecting directly to the Újbuda Központ metro network. MOM Park is a 15-minute drive away, while access to the M7 motorway is conveniently 10 minutes by car. The city center, depending on traffic conditions, is approximately 20 minutes away. Nearby amenities include renowned international schools and daycare centers. For outdoor enthusiasts, a forest trail starting at the end of the street leads straight to Normafa, offering an ideal retreat for runners, dog walkers, and nature lovers alike.

    Bővebben...


    Ingatlan jellemzők

    Közművek

    gázvezetékes gáz
    villanybevezetve (230 Volt)
    vízvan
    csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

    Felszereltség

    fűtésgázkazán
    komfortfokozatdupla komfort
    akadálymentesítésnem akadálymentesített
    bútorozottságbútorozatlan
    klímasaját split klíma

    Ingatlan tulajdonságai

    építési módtégla
    belső állapotfelújított
    külső állapotjó külső
    kilátáspanorámás
    tájolásdélnyugati tájolás
    parkolásparkolás garázsban
    rezsiköltség80 000 Ft

    Helyiségek


    Tetszett az ingatlan?

    Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

    Üzenetküldés folyamatban
    Sikeres üzenetküldés

    Hitel kalkulátor

    Keresse hiteltanácsadónkat!

    Bognár I. Rita
    Bognár I. Rita
    Találatok betöltése folyamatban..
    Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
    Legjobb ajánlatunk
    {{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
    {{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
    {{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
    {{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
    Boros Sandra
    Boros Sandra
    Ingatlan Értékesítő
    Üzenet küldése
    Bognár I. Rita
    Bognár I. Rita
    hitelközvetítő
    Hitel kalkulátor