Eladó iparterület - Sárosd ingatlan ID: 184100601

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
2 250 m2
alapterület
53 146 m2
telek
175 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Kivételes Ipari Ingatlan Eladó Sárosd Külterületén!

Ha egy olyan befektetési lehetőséget keres, amely nemcsak biztonságot és stabilitást nyújt, hanem hatalmas potenciállal is bír, akkor ez az ajánlat Önnek szól!

Sárosd külterületén,található ez az ipari ingatlan, amely ideális választás mind raktározásra, mind gyártósor telepítésére. Az ingatlan Székesfehérvár és Dunaújváros között helyezkedik el, egy stratégiailag fontos helyen, amely az M6 autópályától mindössze 10-15 perc alatt elérhető.

Az 5,3 hektáros, teljesen körbekerített telep az elmúlt néhány évben átfogó felújításon esett át, amely során számos fejlesztés történt. Az ingatlan saját tulajdonú bekötő úttal rendelkezik, és az elektromos kapu, valamint az elektromos sorompó biztosítja a biztonságos belépést. Az elektromos hálózat 3x63 amperes, de akár 100 amperig is bővíthető.

Az ingatlanhoz tartozik egy új, 60 tonnás rámpás hídmérleg, melyhez egy klimatizált mérlegház kapcsolódik, három teljesen felújított csarnok (850 m², 800 m² és 500 m²), valamint egy 100 m²-es ház, amely lakóingatlanként, tárgyalóként vagy szociális helyiségként is használható. Továbbá, mintegy 3000 m² térbeton és 360 fokos térvilágítás, valamint kamerarendszer biztosítja a kényelmet és a biztonságot, minden épületben riasztó és mozgásérzékelő található.

Az ingatlanhoz tartozik egy adótorony is, amely éves szinten 2 millió forint bérleti díj bevételt generál. A vezetékes vízellátás és hydroglóbus folyamatos vízellátást biztosít, míg a 3m³-es gáztartály a ház gázellátását garantálja.

Ez az ingatlan nem csupán egy egyszerű befektetés, hanem egy kiváló lehetőség! A telep ideális mezőgazdasági tevékenységekhez, állattartáshoz, raktározáshoz és egyéb ipari célokra.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel, milyen lehetőségeket rejteget ez az ingatlan!

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bognár I. Rita

Bognár I. Rita

e-mail cím..
+36708835146
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
Tulajdonos Ügyvezető
Üzenet küldése
Bognár I. Rita
Bognár I. Rita
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor