Eladó panellakás - Budapest XIII. kerület (Angyalföld) ingatlan ID: 182001768

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
67 m2
alapterület
3
szoba
1. emelet
57 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Háromszobás lakás kiváló elhelyezkedéssel!

Kiváló lokációval rendelkező lakást keres családja részére?


Akkor ez a legjobb választás Önnek!

A The Hunters Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a 2+1 félszobás panellakást a Béke utcában!

Az ingatlan külön konyhával és étkezővel rendelkezik, ami ideálissá teszi a családi ebédeket és a baráti összejöveteleket. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ami praktikus és kényelmes megoldás. Az ingatlan kiválóan megvilágított, nagyon jó benapozással rendelkezik, kellemes atmoszférával rendelkezik. Műanyag nyílászárókkal rendelkezik a lakás!

Az ingatlan felújítandó állapotban van, így lehetőség van arra, hogy az új tulajdonos a saját ízlése és elképzelései szerint alakítsa ki azt. A távfűtés egyedi mérőórával rendelkezik, így az energiafogyasztás könnyen nyomon követhető és szabályozható.

Környék : A Béke utca XIII. kerületi elhelyezkedése kényelmes hozzáférést biztosít a környékbeli szolgáltatásokhoz és kereskedelmi egységekhez. A közelben számos étterem, kávézó és üzlet található, így mindennapi vásárlásokat és étkezéseket is könnyen megoldhat.

Tömegközlekedés: A tömegközlekedés kiváló a környéken. A közeli busz- és villamosmegállók segítségével gyorsan és könnyen eljuthat a város bármely részére. A metróállomás is gyalogosan elérhető távolságban van, így Budapest többi részével is könnyen összeköthető.

Oktatási intézmények: A környék jól ellátott oktatási intézményekkel, iskolákkal és óvodákkal. Ez ideális lehet családok számára, akik gyerekeiknek minőségi oktatást szeretnének biztosítani anélkül, hogy messzire kellene utazniuk.

Ez az ingatlan tehát számos lehetőséget kínál, és kiváló elhelyezkedése miatt ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet kényelmét és kulturális sokszínűségét, miközben otthonos és kényelmes lakásban élnek. Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megnézni az ingatlant, lépjen kapcsolatba velünk.

Three-room apartment with an excellent location!

Are you looking for an apartment with an excellent location for your family?



Then this is the best choice for you!


The Hunters Real Estate offers for sale this 2+1 half-room panel apartment in Béke Street!



The property has a separate kitchen and dining room, which makes it ideal for family lunches and gatherings of friends. The bathroom and toilet are located in a separate room, which is a practical and comfortable solution. The property is excellently lit and has very good ventilation, creating a sunny and pleasant atmosphere.


The property is in a condition to be renovated, so it is possible for the new owner to design it according to his own taste and ideas. The district heating has a unique meter, so energy consumption can be easily monitored and controlled.


Neighborhood: Béke Street XIII. its location in the district provides convenient access to services and commercial establishments in the area. There are many restaurants, cafes and shops nearby, so you can easily do your daily shopping and meals.


Public transport: Public transport is excellent in the area. With the help of the nearby bus and tram stops, you can quickly and easily get to any part of the city. The metro station is also within walking distance, so it can be easily connected to the rest of Budapest.


Educational institutions: The area is well supplied with educational institutions, schools and kindergartens. This can be ideal for families who want to provide their children with quality education without having to travel far.


This property therefore offers many possibilities and its excellent location makes it an ideal choice for those who want to enjoy the convenience and cultural diversity of city life while living in a homely and comfortable apartment. If you need more information or would like to view the property, please contact us.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéstávfűtés egyedi méréssel
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozatlan
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módpanel
belső állapotfelújítandó
külső állapotjó külső
kilátásudvari kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájoláskelet-nyugati tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szutorisz Csongor

Szutorisz Csongor

e-mail cím..
+36205064939
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Szutorisz Csongor
Szutorisz Csongor
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése