Eladó téglalakás - Budapest VI. kerület ingatlan ID: 182001688

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
58 m2
alapterület
2
szoba
54 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Tökéletes befektetés - eladó lakás Szív utca

Eladásra kínálunk egy 58m2-es lakást, amely egy régi pompás bérházban található. Az épület 1800-as évek végén épült bérháznak, és rendkívül szép kialakítású kívül és belül egyaránt. A ház az évek alatt elkopott, felújításra szorult, így a lakók és a közösképviselő leszerződött egy vállalkozóval aki a tetőtér megvásárlásáért cserébe kívül belül felújítja az épületet és új liftet épít a lakóknak. Az épület így újra impozáns lesz, és a tetőtérben újabb lakásokat alakítanak ki.

Az eladó ingatlan a 3. emeleten található, napfényes, jó kialakítású. Jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de két bejáratosból lett átalakítva, így könnyedén átalakítható két kisebb lakássá. A házban airbnb megengedett. Az ingatlan előtt nincs függőfolyosó, így az ajtó közvetlenül a lépcsőházból nyílik. A lakás délnyugati tájolású, így bőséges mennyiségű természetes fény árad be az ablakokon keresztül, ami kellemes és hangulatos lakókörnyezetet eredményez. A lakás közös költsége: 18.000 Ft, amely a vizet is tartalmazza. A fűtés átalányban 8000 Ft, külön kazánnal rendelkezik.

Ez egy kivételes lehetőség, hiszen a felújítás komoly értéknövekedést eredményez a jövőben. A vállalkozóval a ház 1 éves munkálatokra kötbéres szerződést kötött, az engedélyek már megvannak, szeptemberben kezdik el a felújítást.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy megvásároljon egy felújítandó lakást Budapest egyik legkedveltebb környékén. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse az ingatlant és további részleteket megtudhasson.

Excellent investment - property for sale in Szív street

Exceptional opportunity to buy a 58 m2 apartment located in the 6th district of Budapest, in Herz Street from House Hunters. The property will benefit from a complete renovation starting in September, which will include the construction of an attic. This renovation will result in a significant increase in value, making it an excellent investment opportunity.


In addition to the exterior and interior renovation of the building, a new elevator will be installed, which will make life easier for the residents and increase the value of the property. The apartment is located on the third floor and has two full size bedrooms, bathroom, separate toilet and kitchen. The current layout also allows for the apartment to be converted into two separate units, which will provide further opportunities for the new owner.


There is no suspended corridor to the front of the property, so the door opens directly from the staircase. The apartment is south-west facing, allowing ample natural light to flood in through the windows, creating a pleasant and cosy living environment. The property will be even more valuable once the building has been fully renovated, making it a very attractive investment opportunity.


Don't miss this great opportunity to buy an apartment for renovation in one of the most popular neighbourhoods of Budapest. Contact us today to view the property and find out more details.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

telefonvan telefon
TVdigitális TV adás
fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
bútorozottságbútorozatlan
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapot
külső állapotfelújítás alatti külső
kilátásudvari kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájolásdélnyugati tájolás

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Mód Tímea
Mód Tímea
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése