Eladó téglalakás - Budapest VII. kerület ingatlan ID: 182001830

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
112 m2
alapterület
4
szoba
3. emelet
96 500 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó nagypolgári lakás a város szívében

Szívesen lakna a belváros szívében, egy igazi nagypolgári lakásban, de nem szívesen fogna bele egy új felújításba és nem szívesen venne meg egy vállalkozók által felújított átlagos lakást? Ne kössön kompromisszumot, megtalálta az ideális lakást, amely minden kritériumának megfelel!

Eladó egy teljeskörűen, minőségi alapanyagokból tulajdonos féltő szeme által felújított, nagypolgári lakás a Wesselényi utcában (a Rózsa utca találkozásánál). A lakás a tulajdoni lap szerint 103 m2, de a valóságban nettó 112,5 m2 tágas teret nyújt. A lakás egyedi jegyei közé tartozik az impozáns 3,4 méteres belmagasság, amely még tágasabb érzetűvé teszi a tereket. (galériával jelenleg nem rendelkezik, de természetesen galériázható is) A régi belső nyílászárók és fa ablakok megőrzése a lakás karakterét hangsúlyozza, ugyanakkor az ablakok és az erkélyajtó üvegezését modern, két rétegűre cserélték, hogy a lakás energiatakarékos és csendes legyen.


Az eredetileg 4 szobás lakást a tulajdonosok modern, praktikus 3 szobás nagy étkező-konyhás otthonná alakították át. A konyha világos, és két új műanyag redőnyös ablaka belső udvarra néz, biztosítva ezzel a nyugodt környezetet a mindennapi élethez. A hangulatos étkező-konyha teret ad az együtt töltött időnek és az otthon melegének.

A lakásba lépve balra egy 4 m2-es kamra/tároló található, amely minden tárolási igényt kielégít, minimalizálva ezzel a bútorok számát a lakásban. A tágas fa parkettás folyosó a lakás központi eleme, melyről elágazóan érhetők el a különböző helyiségek, mint a különálló WC, valamint a gondosan felújított fürdőszoba, ahol még a mosógép, szárítógép is kényelmesen elfér. 

A nappali a Rózsa utca felé néz, három szárnyas ablakával sok természetes fényt enged be, kiválóan alkalmas a pihenésre és a közös időtöltésre. A nappaliból jobbra egy francia erkélyes 20 m2-es szobába léphetünk, balra pedig egy kétszárnyú ablakkal rendelkező ugyancsak 20 m2-es hálószobába. A lakás fűtéséről a minden szobában pontos mérések alapján elhelyezett elektromos radiátor gondoskodik, amely nem csak gyorsan hanem költséghatékonyan is biztosítja a meleget, továbbá a minden szobában elhelyezett hűtő-fűtő légkondicionáló. A melegvizet új Ariston elektromos kazán biztosítja a fürdőszobában, a konyhában pedig egy 30 literes vízmelegítő.

További érdekesség, hogy a lakás két vízórával rendelkezik, így egy későbbi átalakítás során ez a lehetőség is kamatoztatható.

A házban jól működő lift segíti a könnyű közlekedést, és az épület kiválóan karbantartott. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye meg első lépéseit az új otthona felé! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az egyedi otthont.

Would you like to live in the heart of the city centre in a real bourgeois apartment, but are you reluctant to start a new renovation and buy an average apartment renovated by contractors? Don't compromise, you have found the ideal apartment that meets all your criteria!

For sale, a fully renovated, quality materials, by the owner's careful eye, a large bourgeois apartment in Wesselényi Street (at the junction of Rózsa Street). The apartment is 103 m2 according to the title deed, but in reality it offers a net 112.5 m2 of spacious space. Unique features of the apartment include an imposing 3.4 m ceiling height, which gives the space an even more spacious feel (it does not currently have a gallery, but of course it can be galleried) The old interior doors and wooden windows have been retained to enhance the character of the apartment, while the glazing of the windows and balcony door has been replaced with modern double glazing to make the apartment energy efficient and quiet.

Originally a 4-bedroom apartment, the owners have converted it into a modern, practical 3-bedroom home with a large dining room and kitchen. The kitchen is bright and has two new plastic shuttered windows overlooking an inner courtyard, providing a tranquil environment for everyday living. The cosy dining-kitchen provides space for spending time together and the warmth of home.

On entering the apartment, there is a 4 m2 pantry/storage room on the left, which meets all storage needs, minimizing the amount of furniture in the apartment. The spacious wooden parquet floored hallway is the central element of the apartment, with branching access to various rooms, such as the separate toilet and the carefully renovated bathroom, where even the washing machine and tumble dryer can be conveniently placed. 


The living room faces the Rose Street, with three sash windows that let in lots of natural light, perfect for relaxing and spending time together. From the living room you can enter to the right into a 20 m2 room with a French balcony and to the left into a 20 m2 bedroom with a double window. The apartment is heated by an electric radiator in each room, which is precisely measured and provides heat quickly and cost-effectively, and by air conditioning in each room. Hot water is provided by a new Ariston electric boiler in the bathroom and a 30 litre water heater in the kitchen.

The apartment also has two water meters, which could be used in a future conversion.

The building has a well functioning lift for easy access and is well maintained. Do not miss this exceptional opportunity and take your first steps towards your new home! Contact us to view this unique home in person.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtésvillanyfűtés
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
bútorozottságbútorozatlan
klímasaját split klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújított
külső állapotjó külső
kilátásutcára néző kilátás
parkolásfizetős parkoló utcán
tájoláskeleti tájolás

Helyiségek

Konyha + étkező
22.4 m2
Nappali
27 m2
Hálószoba
20.5 m2
Szoba
20 m2
Fürdőszoba + WC
7 m2
WC
1.2 m2
Kamra, Éléskamra, Spájz
4 m2
Előszoba
11 m2


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Mód Tímea
Mód Tímea
Ingatlanszakértő, Értékbecslő
Üzenet küldése