Eladó téglalakás - Budapest XI. kerület ingatlan ID: 182001775

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
104 m2
alapterület
3
szoba
1. emelet
189 900 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó egy 3 szobás, igényes MADÁRHEGYI lakás nagy terasszaal

Szereti a minőségi és igényesen berendezett lakásokat? Fontos Önnek, hogy legyen 2 külön hálószobája? Esetleg mindenképpen a Madárhegyen keres fényárban úszó ingatlant?

NE keressen tovább!

Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb 96 m2 alapterületű, plusz 17 m2 terasszal rendelkező 3 szobás, 2 fürdőszobás gyöngyszemét.


A 2017-ben épült liftes társasház egyik legegyedibb és egyben legnagyobb lakása DÉLNYUGATI tájolású és ennek és a teraszának is köszönhetően nagyon barátságos és kifejezetten VILÁGOS. Az ingatlanban 2 különálló hálószoba található (3. hálószoba is kialakítható) és egy közel 48 m2-es amerikai konyhás nappali, ahonnan ki lehet jutni 2 oldalról is az erkélyre. Ezen felül kialakításra került egy KÁDAS és egy zuhanyzós fürdőszoba is, mindkettőben wc-vel együtt. Mindkét hálószobában EGYEDILEG gyártott hatalmas beépített szekrények biztosítják, hogy a ruhákat és egyéb otthoni dolgokat maradéktalanul el lehessen pakolni a szem elől. 

A gépesített konyhában Leicht konyhabútorok találhatók beszerelve. Ezeken felül minden nyílászáróra SZÚNYOGHÁLÓ és elektromos REDŐNY is lett elhelyezve, emelve ezzel az ingatlan minőségét. A melegről és a hidegről HŐSZIVATTYÚS mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik. A közös költség 70.000 forint körül van, amely az áramon kívül minden mást magába foglal. Frissen lettek telepítve NAPELEMEK is, melynek köszönhetően a jövőben a költségek csak csökkenni fognak. 

A lakáshoz tartozik egy TEREMGARÁZS hely és egy felszíni beálló. Található egy TÁROLÓ is a mélygarázsban, ami a beépített bútorokon felül szintén az ár részét képzi. Minden egyéb bútor a megegyezés tárgya. Ki lett alakítva egy közös KERTRÉSZ is, amit a lakók szabadon használhatnak. Az INFRASTRUKTÚRA is remeknek mondható, mivel a közelben van Lidl, Aldi, óvoda, játszótér, kutyafuttató a teljesség igénye nélkül, és a budaörsi bevásárlóközpontok is 5 perce helyezkednek el autóval. Összességében remek lehetőség pároknak vagy családoknak is, akik szeretik a város ezen nyugodt és hangulatos részét.

További kérdésekért vagy megtekintésért keressen bizalommal.


 

A 3-room apartment in MADÁRHEGY with a large terrace is for sale

Do you like high-quality and elegantly furnished apartments? Is it important for you to have 2 separate bedrooms? Or maybe you're looking for an affordable property on Madárhegy?


DON'T look any further!


The Hunters Real Estate Agency offers for sale this latest 3-room, 2-bathroom gem with a floor area of 96 m2 and a terrace of 17 m2.



Built in 2017, one of the most unique and at the same time the largest apartments in the apartment building with an elevator has a SOUTHWEST orientation and, thanks to this and its terrace, it is very friendly and especially BRIGHT. The property has 2 separate bedrooms and a nearly 48 m2 living room with an American kitchen, from which you can access the balcony from 2 sides. In addition, a BATH and a bathroom with a shower, both with a toilet, were built. In both bedrooms, EXCLUSIVELY manufactured huge built-in wardrobes ensure that clothes and other household items can be completely packed away from sight.


The mechanized kitchen is equipped with Leicht kitchen furniture. In addition, MOSQUITO NETTING and electric SHUTTERS were placed on all windows, thus increasing the quality of the property. Heat and cold are provided by HEAT PUMP ceiling cooling-heating. The total cost is around HUF 70,000, which includes everything except electricity. SOLAR PANELS have also been recently installed, thanks to which the costs will only decrease in the future.


The apartment includes a GARAGE space and a surface parking space. There is also a STORAGE in the underground garage, which is also part of the price in addition to the built-in furniture. All other furniture is subject to agreement. A common GARDEN was also created, which the residents can use freely. The INFRASTRUCTURE can also be said to be excellent, as there is Lidl, Aldi, a kindergarten, a playground, a dog run nearby, and the Budaörs shopping centers are also 5 minutes away by car. All in all, a great option for couples or families who like this quiet and cozy part of the city.


Feel free to ask for more questions or to view.

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésakadálymentesített
bútorozottságbútorozott
klímaközponti klíma
fűtéshőszivattyú

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotújszerű
külső állapotjó külső
kilátásudvari kilátás
tájolásdéli tájolás
parkolásparkolás garázsban
közösköltség70 000 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Bálányi Gábor

Bálányi Gábor

e-mail cím..
+36709404415
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Bálányi Gábor
Bálányi Gábor
Ingatlanszakértő
Üzenet küldése