Eladó üzlethelyiség - Budapest IX. kerület (Középső Ferencváros) ingatlan ID: 182001703

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
126 m2
alapterület
5
szoba
Szuterén
58 990 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó egy igazán különleges üzlethelyiség a Ráday utca mellett

Vállalkozásának keres egy igazán különleges helyet? Netán olyan befektetési lehetőséget keres ahol több lehetőség is rejlik? Fontos a kiemelkedő lokáció? Ne keressen tovább!

Budapest IX.kerületének legszuperebb helyén, a Ráday utca közvetlen közelében a Kinizsi utcában a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában eladó egy 126m2-es üzlethelyiség. Az ingatlanban jelenleg 7 szeparált helyiség, ahol előszoba (ügyfélváró), bemutató terem, raktár, iroda, zuhanyzó, wc, konyhák stb. is megtalálható. 
A több mint 20 éve Csokiműhelyként üzemelő ingatlan számos más egyéb vállalkozásnak is ideális otthont adhat mivel rengeteg lehetőséget rejt magában rugalmas alakíthatósága miatt, így alkalmazkodva vállalkozásának igényeihez. Legyen szó étteremről, kávézóról, butikról, irodáról vagy bármilyen más üzleti tevékenységről, ez az ingatlan mindent magába foglal, amire szüksége lehet. 

Az utcáról való megközelíthetőség és utcára néző nagy méretű ablakai, a szellőztető rendszer illetve ipari áram is mind mind segíti a tevékenykedést.

Az elhelyezkedés egyszerűen tökéletes: a Ráday utca környékének dinamikus és pezsgő élete garantáltan vonzza majd az ügyfeleket. A környéken található különféle üzletek, éttermek és kulturális intézmények széles körű lehetőségeket biztosítanak az üzlet fejlődéséhez.

Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és fedezze fel az üzleti siker lehetőségét a Ráday utca mellett található eladó üzlethelyiségben!


Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázvezetékes gáz
villanybevezetve (230 - 400 Volt)
vízvan
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

fűtéscirkó kazán
komfortfokozatösszkomfort
akadálymentesítésnem akadálymentesített
klímanincs klíma

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotátlagos
külső állapotátlagos külső
kilátásutcára néző kilátás
közösköltség27 Ft

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Rabi-Tóth Réka

Rabi-Tóth Réka

e-mail cím..
+36205706022
Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés
Rabi-Tóth Réka
Rabi-Tóth Réka
Tulajdonos, Ügyvezető
Üzenet küldése