Eladó üzlethelyiség - Oroszlány (Borbála) ingatlan ID: 182501101

 Megosztás  nyomtatás  Kedvencekhez
325 m2
alapterület
1 251 m2
telek
10
szoba
55 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Eladó Oroszlány belterületén, lakóövezetben egy üzleti célú ingatlan

Rengeteg lehetőséget nyújtó, már átépítés alatt álló ipari célú ingatlant kínálunk eladásra, mely befektetésnek is tökéletes lehet, akár vendéglátó egységként üzemeltetve, akár lakhatási célra befejezve. További szint ráépítésével új építésű lakásokat lehet kialakítani. Az ingatlan belterületen helyezkedik el!

A Lux Home Ingatlaniroda Oroszlány kínálatából eladó oroszlányi, üzlethelyiség jellemzői:

1200 nm-es teljesen körbekerített udvarral rendelkezik ez az összesen 325 nm hasznos alapterületű épület, mely magába foglal 2 teljesen külön lakást, és a sokrétűen hasznosítható fő épületet, a kiszolgáló helységeivel együtt. Az építési módját tekintve "vegyes" falazattal számolhatunk, mert az alap épület B32-es téglából épült, majd könnyűszerkezettel és ytong téglákkal bővítették, korszerüsítették az épületet.

A fő épület rengeteg lehetőséget nyújt az új tulajdonosa számára. Az átalakítások már elkezdődtek, a tető még felújításra szorul. Viszont a vezetékek már cserélve, illetve újra kötve lettek, a víz csövek is modernizálva lettek.  A falakra és a plafonra a gipszkarton szerelvények már több helységben helyen felkerültek. A fűtés korszerűsítve, modernizálva lett, a hálózatra 28 db radiátor/ kiállás került. A villanyhálózat kiépítése megtörtént, ipari villanyszekrény lett felszereltetve, és úgy lett kiépítve, hogy az udvarból nyíló lakások fogyasztása külön mérővel ( al-mérővel ) lehetséges. A riasztó rendszer is ki lett építve.

A fő épületből -ami lehet egy vendégtér- nyílnak a teraszok, amik az ingatlanhoz tartoznak. Nagy előnye az ingatlannak, hogy a terasz előtt több gépjármű parkolására is van lehetőség. Ezek a teraszok, és parkolók szintén hozzá tartoznak a telekhez.

Az épületbe több bejáraton juthatunk be, van ami a "vendégtérbe", van ami az utcafrontra nyílik, és több bejárata van a kiszolgáló helységek felől is, ami a zárt udvaról nyílik. Az épület alatt található egy betonozott pince is, amiből egy elektromos teher lift is segíti az anyagmozgatást.

Oroszlány 15 km-re helyezkedik el Tatabányától, a megyeszékhelytől. Az M1-es autópálya a tatai és a tatabányai lehajtón is könnyedén megközelíthető.  

A város közvetlen közelében ipari park működik, ahol jellemzően összeszerelő üzemek működnek. De a megye 100 legnagyobb árbevételű vállalkozásából négy is itt működik (BorgWarner Oroszlány Kft., GE Water and Process Hungary Kft., Wescast Hungary Zrt., Vértesi Erőmű Zrt.), ami stabil iparűzési adó bevételt biztosít az önkormányzatnak, és munkahely lehetőséget a városban és környékén élő embereknek. A város 20 km-es körzetében még több nagyvállalat is működik, ami szintén biztos munkalehetőséget biztosít a lakosoknak. Többek között a Coloplast hungary Kft., Becton Dickinson Hungary Kft.,  Bridgestone Tatabánya Kft., Transintertop Kft. stb... A munkába járást szerződéses járatokkal biztosítják.

Amennyiben a Lux Home Ingatlaniroda Oroszlány által kínált hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal! Kollégáim díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Lux Home - Számoljon velünk

Bővebben...


Ingatlan jellemzők

Közművek

gázgázvezeték a telek előtt
villanybevezetve (230 Volt)
vízvan, saját vízórával
csatornacsatorna közműhálózatba bekötve

Felszereltség

akadálymentesítésakadálymentesített

Ingatlan tulajdonságai

építési módtégla
belső állapotfelújítás alatt
külső állapotjó külső
kilátásvegyes kilátás
parkolásparkolás udvarban
energetikai tanúsítványEE

Helyiségek


Tetszett az ingatlan?

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés folyamatban
Sikeres üzenetküldés

Hitel kalkulátor

Keresse hiteltanácsadónkat!

Fogel Lilla
Fogel Lilla
Találatok betöltése folyamatban..
Nem kalkulálható hitel az adott paraméterekkel, kérjük csökkentse a hitelösszeget, vagy növelje a futamidőt.
Legjobb ajánlatunk
{{ offer.installmentStart|price }} induló havi törlesztő
{{ offer.fullPayableAmount|price }} teljes visszafizetés
{{ offer.interestPeriodNotAided.name }}ig fix törlesztő
{{ offer.interestPeriodAided.name }}ig fix törlesztő
Fogel Lilla
Fogel Lilla
Irodavezető, Hitelügyintéző
Üzenet küldése
Fogel Lilla
Fogel Lilla
hitelközvetítő
Hitel kalkulátor