CasaNetWork Mezőtúr

  •   Cím: 5400 Mezőtúr, Dózsa György út 42-44. Földszint/4
  •   Nyitvatartás: Telefonon előre egyeztetett időpont alapján.
  • +36204333747
  • e-mail cím..
  •   https://mezotur.casanetwork.hu
office
​​​

Mi már bizonyítottunk és szeretnénk továbbra is a legjobbak közé tartozni. 1992 óta családi vállalkozásként dolgozunk Szolnok és környéke ingatlan piacán. Mára irodáink száma 5-re bővült, kettő Szolnokon, egy Törökszentmiklóson, egy Mezőtúron, egy pedig Gödöllőn üzemel. Természetesen tervezünk újabb irodanyitásokat a jövőben. Az elmúlt évtizedekben több ezer ingatatlan értékesítésében működtünk közre ezzel Ügyfeleinknek talán az egyik legfontosabb döntésében vállaltunk jelentős szerepet.

Mind ingatlan közvetítés, mind hitelügyintézés terén, a lehető legintenzívebb és legmodernebb (online és offline) marketing eszközök alkalmazásával munkatársaink folyamatos képzésével megoldást kínálunk Ügyfeleinknek ingatlannal kapcsolatos ügyeik intézésére.

Válogasson a legnagyobb ingatlan kínálatból! Ingatlant vásárló ügyfeleink részére szolgáltatásaink ingyenesek, amennyiben még nem találta meg az "igazit" szintén díjmentesen regisztrálhat nálunk és elsőként informáljuk legújabb ingatlanjainkról. Tagja vagyunk Magyarország egyik legjelentősebb ingatlan értékesítési platformjának, ezáltal eladó ingatlanjainkat Országosan 150 Ingatlanközvetítő iroda kínálhatja értékesítésre.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni, mert lakni kell!!!

Értékesítőink

Urbánné Fadgyas Erika
Irodavezető, felsőfokú értékbecslő, mentor

+36204333747

e-mail cím..

17 db ingatlan

Urbán Roland
Ingatlanértékesítő

+36202182235

e-mail cím..

4 db ingatlan

CasaNetWork Mezőtúr ingatlanjai