Casanetwork Szarvas

  •   Cím: 5540 Szarvas, Szabadság út 6-10.
  •   Nyitvatartás:
  • +36204337020
  • e-mail cím..
  •   https://szarvas.casanetwork.hu
office

Mi már bizonyítottunk és szeretnénk továbbra is a legjobbak közé tartozni. 1992 óta családi vállalkozásként nyitottuk első irodánkat, azóta 8 irodával állunk ügyfeleink rendelkezésre. Folyamatos fejlődésünk eredményeként Szolnok és környékén kívül Budapest és agglomerációjában, Kunszentmárton és környékén, Szarvas és környékén illetve a Jászságban kínáljuk szolgáltatásainkat.

2017-ben megalakítottuk a CasaNetWork országos hálózatot, mellyel a megváltozott piaci körülményekre reagálunk, innovatív, ügyfélbarát megoldásokat és a partnerséget helyezve előtérbe.

Az elmúlt évtizedekben több ezer ingatatlan értékesítésében működtünk közre, ezzel Ügyfeleinknek talán az egyik legfontosabb döntésében vállaltunk jelentős szerepet.

Alapelveinket közösen fogalmaztuk meg munkatársainkkal: precizitás, szakértelem, tapasztalat. Mindezekhez biztosítjuk a megfelelő jogi hátteret, pénzügyi tanácsadást, egyéb, az ingatlan forgalmazásához fontos információkat a legmodernebb (online és offline) marketing eszközök alkalmazásával.

Szolgáltatásunkat mindig ügyfeleink igényeihez igazítjuk, fő feladatunk, hogy hidat építsünk eladó és vevő közé.


                                                                                                                         „Ingatlanban otthon vagyunk!”

Értékesítőink

Viszkok Enikő
Ingatlanértékesítő

+36204337020

e-mail cím..

15 db ingatlan

Tihanyi Krisztina
Ingatlanértékesítő

e-mail cím..

Casanetwork Szarvas ingatlanjai

Casanetwork Szarvas ügyfeleinek keresései