Steppán Vanda

Steppán Vanda

Vezető ingatlan-képviselő

Bemutatkozás

Vezető értékesítőként, egy pozitív hozzáállású, megbízható és eredményorientált embernek tartanak. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, illetve nyitott vagyok tanulni másoktól, ezáltal folyamatosan fejleszthetem a szakmai tudásomat.

Rendkívül szerencsés embernek tartom magam, mert olyan munkát végezhetek, ahol minden nap újabb és újabb kihívásokkal találkozom. Olyan emberek közé sorolhatom magam, akik a hivatásuknak élnek. Munkám során rengeteg személyiséggel találkozhatok, akik segítségével sikeres emberré válhatok.

Örömmel dolgozom a Casanetwork  vezető - ingatlan képviselőjeként, teljes vállszélességgel támogatom a stratégiánkat, amely már  10 éve kiemelkedő ország szerte!

Vezető értékesítőként, fontosnak tartom, hogy ügyfeleim, elégedetten és sikerorientáltan távozzanak egy- egy üzletkötés végeztével!  Visszajelzéseim során, úgy vélem, hogy nem elég csak szakmai tudásommal segítenem, sokszor egy segítő kéz, egy támogató mondat, egy emberi gesztus, az ami hozzásegített a munkám sikeréhez!

 Hiszem, hogy minden problémára találunk közös megoldást, ugyanakkor hiszek az ügyfeleim sikerében is!

Legyen Ön a következő ügyfelem, és biztosítom arról, hogy közösen, minden problémából, előnyt tudunk kovácsolni!

Veszprém megye egész területén foglalkozom ingatlan eladásával, illetve bérbeadásával.